ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Lighthouse X - nyt dansk boyband

Lighthouse X

Søren Bregendal, Johannes Nymark og Martin Skriver er gået sammen i boybandet Lighthouse X. De tre kunstnere har fundet sammen i troen på, at det er muligt at lave et band, der tænker anderledes. Et band, der gennem musikken tager socialt ansvar på en måde, som ingen har gjort det før. Nu er trioen klar med sin første single, Kærligheden kalder, produceret af det danske multitalent, Los Angeles-baserede Frederik Thaae.

Et helt nyt boyband har set dagens lys: Lighthouse X. Bandet består af Søren Bregendal, Johannes Nymark og Martin Skriver er gået sammen i et helhjertet forsøg på at gøre en positiv forskel i verden.

Sammen ønsker de tre medlemmer at inspirere til nærværende samtaler, hvor vi virkelig lytter til hinanden. til at få os alle til at åbne op for det, der begejstrer os, og det, der skræmmer os. Så vi i højere grad taler med hjertet, udveksler vores tanker og skaber rummelighed og respekt for hinanden.

Dansk producertalent fra LA bag knapperne
Med deres sange, der kombinerer popmusik med klassiske elementer, ønsker Lighthouse X at tænde lys og skabe håb – og hvert eneste ord, de tre medlemmer synger, kommer fra hjertet. Håbet er, at Lighthouse X kan hjælpe alle, der kommer i berøring med musikken, med at forløse deres potentiale bedst muligt.

Første mulighed for at lytte til musikken kommer i form af singlen Kærligheden kalder, som er på gaden 13. oktober. Den er produceret af Frederik Thaae, det højt respekterede danske multitalent, som i dag har stor succes som producer i Los Angeles. Foruden sin rolle som producer har Thaae desuden stået for de markante strygerarrangementer, som i høj grad karakteriserer Lighthouse X’s lyd.

Lighthouse X støtter børn og unge
Visionen om en bedre og mere hjertevarm verden kommer frem for alt til udtryk gennem de tre personer, der udgør Lighthouse X. Som navnet antyder, ønsker Søren, Johannes og Martin at være et fyrtårn, som andre kan navigere efter – ved netop at være den forandring, som de selv ønsker at se i verden.

Ikke mindst derfor har hvert medlem valgt en sag, som de vil donere en del af overskuddet til. Søren har valgt Børn, Unge & Sorg, mens Johannes har valgt Børnehjertefonden, og Martin har valgt Julemærkefonden.

Stærkt værdifællesskab med Call me
Til at indfri sin vision er Lighthouse X gået sammen med mobilselskabet Call me. De to parter deler de samme drømme, og samarbejdet er således opstået ud fra deres stærke værdimæssige fælleskab.

Lighthouse X og Call me tror på, at man står stærkest sammen. Gennem et fællesskab i fællesskabet. Call me har skabt den landsdækkende ’Tal ordentligt’-bevægelse, som Lighthouse X er blevet en fuldt integreret del af. Dermed kan de sammen sprede det gode budskab og give bevægelsen en helt ny, musikalsk dimension.

Læs mere om Lighthouse X på lhx.dk

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 La Biosthetique
 O&M
 Ford
 Hempz
 KEVIN MURPHY
 Subaru
 Andre artikler
Iggy Pop til Tinderbox
Iggy Pop har udsendt plader siden 1968 og har enten som solist eller sammen med bandet The Stooges stået bag klassikere som...
Læs mere
Finske Alma sætter fuld smæk på girl power
Almas massive, tropiske poplyd er så ørehængende, at både MØ og Elton John har tilkendegivet deres begejstring...
Læs mere
Depeche Mode til Tinderbox
Verdensstjernerne giver deres første danske festivalkoncert nogensinde i Odense...
Læs mere
Festivalbilletter: Reglerne, hvis du fortryder købet
Salget af festivalbilletter er begyndt. Men husk at tænke dig om, inden du køber...
Læs mere
Hess Is More
Hess Is More startede som et elektronisk solo-projekt af Mikkel Hess...
Læs mere
Ofelia Live
Igen i år kan man opleve en perlerække af gratis koncerter med Danmarks mest lovende talenter...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds