ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Venlighed er evnen til at elske mennesker mere end de fortjener.

Græsk nyhed hos Bravo Tours


Bravo Tours udvider endnu engang sit Grækenland-program. Fra maj flyves til Grækenlands tredjestørste ø, Lesbos/Mytilini. Bravo Tours har i forvejen Kreta, Rhodos, Santorini og Zakynthos på programmet og har dermed et af Danmarks mest alsidige udbud af rejser til Grækenland.

- Danskere kan åbenbart ikke få nok af Grækenlands sol, varme, badevand og gode mad, siger Bravo Tours’ administrerende direktør, Peder Hornshøj.

Den smukke ø Lesbos, der er på størrelse med Lolland-Falster, kaldes også ofte Mytilini, som egentlig er navnet på øens største by. Øen ligger i den nordligste del af Det Ægæiske Hav kun 15 kilometer fra Tyrkiets kyst. Lesbos og dens landsbyer er bl.a. kendt for sine solbeskinnede, hvidmalede huse med blå døre og vinduer, liflig musik i gaderne, duften af god mad, slentrende turister på strandpromenaderne og ivrige tjenere ved restauranterne.

- Det er netop det Grækenland, som vi danskere elsker. Charmen. Venligheden. Den blå himmel. Den blå havoverflade. De hvide facader, der reflekterer lyset og varmen, siger Peder Hornshøj.

Grækerne forstår at servicere turisterne. Det er, som om de bekymrer sig mere om gæsterne velbefindende end om alt andet, og det værdsætter vi danskere og kommer igen og igen til de skønne ferieøer.

Oliven og ouzo
Lesbos er på trods af sin størrelse ikke overrendt af turister. Øen står ganske uspoleret og ingen af feriebyerne er præget at neonreklamer og høj musik fra højtalerne. Landbrug og fiskeri er hovederhverv, men turismen er da også vigtig for øen. Flere end en million oliventræer præger det smukke landskab, og Grækenlands nationaldrik, ouzo, produceres på hele 21 destillerier.

Bravo Tours har hoteller på øens nordlige del i feriebyerne Molivos, Petra og Anaxos. Molivos er en malerisk smuk by på en bjergside med en gammel fæstning på toppen. Fredede stenhuse, smalle gade og hyggelige lokale restauranter ligger langs bjergsiden, hvorfra der er en fantastisk udsigt over havet og til Tyrkiet.

Petra betyder klippe, og byen er netop bygget omkring en klippe, der har en kirke på toppen. Langs den flotte, børnevenlige strand ligger masser af hyggelige cafeer og restauranter på strandpromenaden. I Anaxos findes områdets og vel nok øens bedste strand, hvor man nyder det god liv og slapper af ved vandet og på de mange tavernaer langs promenaden. Den lille ferieby er omgivet af smuk natur.

Bravo Tours forventer at sende 6000 danskere til Lesbos i 2015.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds