ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

Xperia Z3 og Z3 Compact

Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact er resultatet af det bedste fra Sony. Da præference ofte går på størrelse, lanceres smartphonen i to størrelser – Xperia Z3 med en 5,2” stor skærm og Xperia Z3 Compact med en skærm på 4,6”. Xperia Z3 er med sine 7,3 mm. omtrent 10 % tyndere end sin forgænger og vejer 152 g. Xperia Z3 Compact er 8,6 mm. tynd og vejer kun 129 g.

Begge modeller bygger videre på Sonys markedsledende støv- og vandtæthed (IP 68), som gør det muligt at optage skarpe billeder og videoptagelser under vand på en dybde op til 1,5 m. Desuden er bekymringer om batteritab gjort til skamme med en ny teknologi, der sikrer, at batteriet holder i op til to døgn. Denne tid kan forlænges yderligere med den særlige STAMINA-tilstand, som automatisk slukker for processoren og apps i baggrunden, så snart skærmen er slukket.

Kameraet i Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact er udviklet gennem Sonys velkendte teknologi fra Cybershot og Handycam produkterne. Dette indebærer en 1/2,3” Exmor RS-sensor med 20.7 megapixel opløsning. Det er også lykkedes Sony at forøge ISO-værdien til 12.800, hvilket betyder, at det er slut med mørke og slørede inden- og udendørsbilleder. Sonys prisbelønnede G-objektiv er desuden blevet yderligere forbedret med et vidvinkel objektiv på 25 mm, som både sikrer flotte selfies og hele den pukkelryggede familie på samme billede.

Spil PlayStation på Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact
Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact er de første smartphones i verden med PS4 Remote Play, som gør det enkelt at koble din PlayStation 4 på og styre den fra mobilen. Er tv’et i hjemmet optaget, kan du via din trådløse internetforbindelse koble din Xperia Z3 eller Xperia Z3 Compact til din PlayStation 4 og fortsætte med at spille trådløst på mobilskærmen. PS4 Remote Play lanceres i november.

Lav film med sikker hånd
Begge modeller er desuden udstyret med ny og forbedret SteadyShot-teknologi, som i realtid analyserer filmoptagelsen og kompenserer for rystelser for at give en mere jævn og stabil optagelse.

Er der behov for maksimal opløsning og skarpeste kvalitet, kan Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact filme i 4k-kvalitet. Desuden kan der pauses og genoptages film i samme optagelsesproces.

Underholdning uden støj
Anvender du smartphonen sammen med det støjreducerende headset MDR-MC31EM fra Sony, bortfiltreres op til 98 % af al baggrundsstøj, så du helt uforstyrret kan lytte til musik eller se film, fx. på et støjende fly.

Takket være Xperia Transfer Mobile-app bliver det ikke mere enkelt at skifte fra iPhone eller en anden Android smartphone til Xperia. Uden brug af PC overføres alle kontakter, billeder, bogmærker, apps, meddelelser og meget mere, enten trådløst via NFC og WiFi, eller ved hjælp af et kabel mellem den gamle telefon og den nye Xperia.


Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Chevrolet
 Faber
 Menu
 UnderCover by LE KLINT
 GUBI
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds