ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
  Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Når en mand åbner bildøren for sin kone er det enten en ny bil eller en ny kone.
Prince Phillip

Bocuse - samlede opskrifter af Paul Bocuse

Bocuse - samlede opskrifter af Paul Bocuse

Nu er "Bocuse - samlede opskrifter af Paul Bocuse" udkommet. Kogebogen indeholder 500 klassiske opskrifter af mesterkokken Paul Bocuse, som blev udråbt til århundredets kok af det amerikanske kulinariske institut i 2011.

Den legendariske kok Paul Bocuse er autoriteten inden for klassisk fransk kogekunst. Han har vundet utallige priser og er manden bag adskillige bestseller-kogebøger. Nu udkommer "Bocuse - toute la cuisine de Paul Bocuse" for første gang på dansk.

I denne kogebog deler Paul Bocuse ud af 500 simple, franske opskrifter. Alle opskrifter benytter friske råvarer, som du kan købe hos grønthandleren eller i supermakedet. Kogebogen rummer alt fra supper til souffléer, så du kan altid finde en opskrift, der matcher, hvad du måtte have i dit køkken.

Bogen henvender sig til amatørkokken, der kan lide at lave god mad. Opskrifterne er designet, så de er lette at tilberede derhjemme. Men der er også masser af inspiration til den erfarne kok, for bogen lægger op til, at læseren selv kan fortolke og nytænke de ikoniske retter fra det franske køkken - det handler om madglæde og den gode smag.

Paul Bocuse er kendt som det moderne franske køkkens fader. Han har været den kulinariske ledestjerne gennem 45 år. Bocuse har haft tre Michelin-stjerner siden 1965 og modtog i 1975 "The Legion of Honor".

Titel: Bocuse - samlede opskrifter af Paul Bocuse
Forfatter: Paul Bocuse
Forlag: FADLs Forlag A/S

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Faber
 GUBI
 Jesper Holm
 Natuzzi
 Rosendahl
 Andre artikler
Bowls
Bowls er en super lækker kogebog, som fanger to af tidens største tendenser. Vegetarmad og serveringer i skåle...
Læs mere
Forårsmad
91 opskrifter – en til hver dag hele foråret. Opskrifterne gør god brug af sæsonens råvarer...
Læs mere
Meyers Simremad
Simremad er robust, mør, saftig og intens mad, tilberedt langsomt, mens du laver alt mulig andet. Meyers Simremad er en...
Læs mere
Feminas køkken
Femina har inspireret kvinder i køkkenet i mange år og bragt variation ind i hverdagens måltider. Nu udkommer Feminas køkken...
Læs mere
Alt det bedste
Spis sundt og få det fantastisk! Gwyneth Paltrows personlige diæt til velvære...
Læs mere
Superfood - Sund mad hver dag
Jamie har været på kur og sætter i sin nye bog fuld fokus på sund og nærende mad som samtidig er....
Læs mere
Uden smør og fløde
I kogebogen giver James Price en række opskrifter på god og velsmagende hverdagsmad HELT uden smør, fløde...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds