ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Et kompromis er kunsten at dele en kage så alle tror de har fået det største stykke.
Winston Churchill

Jamie Olivers Favoritter

Jamie Olivers Favoritter

Jamie Olivers nye bog med 100 opskrifter på hans absolutte livretter er det stik modsatte af mad i en fart. De fleste af opskrifterne tager tid og er ikke hverdagsmad. Det handler om de lange, lune sommeraftener, de hyggelige vintermiddage, weekender, ferier og fester.

Jamie siger selv om bogen: "Jeg har skrevet kogebøger med sikre og pålidelige opskrifter
i 15 år, men nu vil jeg gerne videre til madlavning i højeste potens. Jeg har brugt mere plads til opskrifterne og slået mit sædvanlige filter fra, så jeg for alvor kan snakke om alle de lettere excentriske, nørdede smådetaljer med ekstra knald på og et hav af oplysninger. Jeg håber, du sætter pris på det, for jeg er ret stolt af de opskrifter, jeg præsenterer dig for, og håber også, at der er små spidsfindigheder, hængen sig i detaljen og regulære skøre påfund, der kan være med til at kreere din egen comfort food med et ekstra twist undervejs. Det drejer sig om at gøre en ret perfekt, få vennerne til at sige ’wow’ og ungerne til at slås om, hvem der får først. Det drejer sig ikke alene om maden, opskrifterne, ingredienserne eller det at arbejde i harmoni med årstiderne, det drejer sig også om stil og attitude og om, hvordan man serverer retten, og hvad man serverer til den, og hvornår i løbet af måltidet, man serverer hvad og til hvem. Det drejer sig om den vidunderlige evne, mad har til at tage en på en følelsesmæssig rejse".
Fortæller Jamie Oliver.

408 sider med 100 opskrifter fra hele verden på Jamies livretter. Ledsaget af fotos og Jamies historie til hver opskrift. Bogen indeholder opskrifter på Glad mad, Nostalgisk mad, Retter der giver ny energi, Uimodståelige fristelser samt Retter til den søde tand.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 GUBI
 Menu
 Jesper Holm
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 Natuzzi
 Andre artikler
I køkkenet med Karen Blixen
For Karen Blixen var gastronomi en kunstart på lige fod med litteratur, musik og maleri...
Læs mere
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds