ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
  Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Nyt album fra David Guetta

Listen er navnet på David Guettas nye album

“The album is completely different from anything I’ve done in the past … I decided to start from scratch again and take risks and do something completely different.” - David Guetta.

Listen, David Guetta’s 6. studie album, er ude nu. På ’Listen’ samles 3 års produktionsarbejde i et produkt som rammer direkte i hjerterne på Guetta’s kæmpe fan-skare. Guetta har for første gang arbejdet ”ud af boksen” på dette album og det har uden tvivl været et vigtigt valg der løfter ’Listen’ til et nyt, spektakulært niveau.

Guetta fortæller om det, at gøre processen anderledes på ’Listen’: “I used to always make beats first, then write the songs. This time I spent much more time on the songwriting process, and started with the piano, or guitar, and the voice. I started from the song – not the beat, which is why this album is called LISTEN”

Guetta har alleredet haft to internationale chart-hits fra albummet; ‘Lovers On The Sun’, som ramte #1 i UK, Frankrig, Tyskland (i 7 uger!). Og det nye hit ’Dangerous’ som lige nu har sin sejersgang over hele verden.

’Listen’ er klar til at bygge videre på successen fra Guetta’s 2011 platinsælgende album ’Nothing But The Beat’ og det Grammy-nomineret breakthrough album ’One Love’.

Albummet er spækket med gæste-optrædender. Bl.a. den skotske sangerinde Emeli Sandé som udlåner sin store stemme til det stærke nummer ’What I Did For Love’, den irske trekløver The Script, RnB-stjernen John Legend og den amerikanske superstjerne Nicki Minaj. De er med til at tilføje albummet en bred vifte af stilarter der gør ‘Listen’ til et spændende, alsidigt album. Guetta teamer også op med hans ’Titanium’- og ’She Wolf’ makker Sia. Sammen har de skabt magi på ’Bang My Head’ og den smukke, dybtfølte ’The Whisperer’.

Guetta har også hevet helt nye stemmer med ind på albummet som, Ladysmith Black Mambazo og den super-duo Nico & Vinz på ’Lift Me Up’ , MAGIC! & Sonny Wilson på ’Sun Goes Down’ og Jaymes Young & den unge Birdy på ’I’ll Keep Loving You’.

‘Listen’ belyser også et andet vigtigt element af Guetta’s arbejde – at introducere verden for nogle utrolige store nye talenter som Sam Martin – kendt fra deres ’Lovers On The Sun’ og ’Dangerous’.

Guetta har nu 60 millioner fans på facebook, samt 5,8 million følgere på Spotify som gør ham til den mest populære globale artist på Spotify. Guetta bruger sin popularitet til at skabe god karma, bl.a. ved at være goodwill ambassadør for UN og Unicef – og donere gratis musik og skabe Twitter-trafik til ”The World Needs More...”

Han har to Grammy’s bag sig og er fast DJ på XS og Encore i Vegas, Ushuaia og Pacha på Ibiza – udover det, headliner han nogle af verdenens største festivaler som Tomorrowland og iTunes festivalen i London, samt BBC radio 1’s Ibiza Weekend.

Til dato har Guetta solgt over 50 millioner singler og har haft 7 x #1 på hitlisten i Storbritannien. Med annonceringen af albummet og de febrilske reaktioner det medførte, har Guetta igen fået et bevis på den fortsatte kærlighed og loyalitet fra hans fans.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 O&M
 L'Oréal Professionnel
 Chevrolet
 JOICO®
 Living proof.
 Andre artikler
Hess Is More
Hess Is More startede som et elektronisk solo-projekt af Mikkel Hess...
Læs mere
Ofelia Live
Igen i år kan man opleve en perlerække af gratis koncerter med Danmarks mest lovende talenter...
Læs mere
Kiefer Sutherland kommer til Danmark
Den amerikanske skuespiller Kiefer Sutherland spiller koncert i Danmark...
Læs mere
Ariana Grande til Danmark
Ariana Grande kommer med sin Dangerous Woman Tour til Jyske Bank Boxen. Det bliver det eneste sted, hun optræder i Danmark...
Læs mere
Ny musik fra Bruno Mars
Han har vundet fire Grammy-priser og solgt over 170 millioner singler og 26 millioner albums. Bruno Mars er en af verdens største artister...
Læs mere
Musikselskab vil forny måden popmusik udgives på
Hurricane Records er Danmarks nye musikselskab. Det er født ud af de sociale medier og...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds