ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
  Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Lykken er som en parfume: Vi kan ikke stænke den på andre, uden at et par dråber rammer os selv.
William Shakespeare

TitanShield skærmbeskyttelsesglas

TitanShield skærmbeskyttelsesglas

Når det drejer sig om touch screens, findes der ikke noget bedre materiale end rigtigt glas. Både skarpheden, berøringsfunktionaliteten og følelsen af kvalitet er i top. Præcis det samme gælder for skærmbeskyttelsesglas.

Og netop derfor er skærmbeskyttelsesglas i ægte glas langt bedre end alternative skærmbeskyttelsesprodukter, som f.eks. soft-folier og skærmbeskyttelsesprodukter lavet af "plastik-glas” (flexi-glas).

Skærmbeskyttelsesglas i ægte glas, som TitanShield, sikrer, at berøringsfunktionaliteten (touch betjeningen) af skærmdisplayet forbliver intakt. Og også hårdheden og styrken i det rigtige glas er naturligvis medvirkende til at sikre en bedre beskyttelse.

Fakta om TitanShield
TitanShield er skærmbeskyttelsesglas i høj kvalitet, fremstillet af ægte japansk hærdet glas, og 9 gange stærkere end almindeligt glas.

TitanShield skærmbeskyttelsesglas er super tyndt og næsten usynligt med en tykkelse på kun 0,33 mm, og en vægt på blot få gram.

TitanShield skærmbeskyttelsesglas er overfladebehandlet med en oleofob coating, som dels gør overfladen silkeblød og glat, og som desuden virker smudsafvisende på fedtfingre, og samtidigt gør det langt nemmere at rengøre skærmen.

TitanShield skærmbeskyttelsesglas er meget modstandsdygtigt mod skrammer, så helt almindelige daglige "sammenstød" med nøgler, mønter, smykker o.lign. er derfor ikke noget problem. Det kræver meget kraftige påvirkninger, med meget hårde materialer at forårsage skrammer i TitanShield skærmbeskyttelsesglas.

TitanShield er designet til at beskytte - og derfor er det faktisk også designet til at kunne gå itu, hvis det udsættes for overordentligt kraftige påvirkninger fra slag eller stød med meget hårde materialer. Hvis dette ikke var tilfældet villle TitanShield miste sin beskyttende effekt, og skærmdisplayet på den mobile enhed ville risikere at gå itu. Formålet med TitanShield er netop, at det skal afbøde påvirkningen fra slag og stød og sikre, at selve skærmdisplayet på den mobile enhed forbliver intakt.

For at undgå, at TitanShield skærmbeskyttelsesglasset splintrer, hvis det går itu, er glasset lamineret, ligesom bilfrontruder. På den måde kan TitanShield glasset nemt og risikofrit fjernes, uden der forekommer splinter, og uden at skærmdisplayet på den mobile enhed skades eller ridses.

Alt glas, også skærmbeskyttelsesglas, er mest sårbart i hjørner og kanter. For at minimere risikoen for skader på disse følsomme områder har alle modeller af TitanShield skærmbeskyttelsesglas til smartphones afrundede kanter, og afbøder på den måde optimalt de slag og stød, som ellers ville have beskadiget skærmdisplay-glasset på telefonens mest følsomme punkter.

TitanShield er således optimalt designet til at beskytte skærmdisplayet på den mobile enhed mod dagligdagens uundgåelige kraftpåvirkninger i form af stød og slag.

Nem og enkel montering og anvendelse
TitanShield skærmbeskyttelsesglas er nemt og lynhurtigt at påmontere. Først renses skærmdisplayet med det medfølgende rensekit, så støv og fedtfingre fjernes. Herefter placeres TitanShield beskyttelsesglasset forsigtigt og præcist ovenpå selve skærmdisplay-glasset på den mobile enhed, og et tyndt siliconelag får TitanShield beskyttelsesglasset til at fæstne sig til skærmdisplayet - uden bobler - og helt uden at touch-funktionaliteten reduceres.

Stort set alle bumpers, covers og cases kan benyttes sammen med TitanShield skærmbeskyttelsesglas, da det kun 0.33 mm tynde skærmbeskyttelsesglas fungerer perfekt og virker usynligt, når det er monteret sammen med et beskyttelsescover.


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 Hyundai
 Rosendahl
 Chevrolet
 GUBI
 Faber
 Andre artikler
Samsung galaxy A8 - 2018
Galaxy A8 (2018) gør sit indtog på markedet med nyheder såsom dobbelt frontkamera, stor Inifinity-skærm og et ergonomisk design...
Læs mere
Huawei Mate 10 Pro
Huawei Mate 10 Pro er den første smartphone med den nye Kirin 970 processor, der via kunstig intelligens giver brugeren...
Læs mere
Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact
Sony er kendt for sine unikke nyskabelser indenfor lyd, og begge de nye Xperia-modeller er...
Læs mere
Huawei Watch 2
Med Huawaei watch 2 er det ikke længere nødvendigt at have smartphonen i lommen for at være forbundet med omverdenen...
Læs mere
Huawei P10 lite
P10 lite forener krystalklart glas og solidt metal i et stilrent design. En 5,2 tommer fuld HD-skærm sikrer en...
Læs mere
Samsung Galaxy S8
Med sit nye design giver Galaxy S8 helt nye muligheder for, hvordan brugerne kan interagere med telefonen...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds