ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
  Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Nye koffeinfrie Grand Crus fra Nespresso

Nespresso Decaffeinato

Nespressos kaffeeksperter har taget tre af de mest populære Grands Crus og skabt deres koffeinfrie modstykker. Disse nye kaffer er særligt skabt, så deres smag og aroma er identiske med deres originale Grand Cru alter egoer. Dette betyder, at Nespresso kaffeelskere kan opleve samme kaffenydelse både med og uden koffein.

Nespresso stræber efter at levere en ekstraordinær kaffeoplevelse kop efter kop med garanti for exceptionel kvalitet, og dette gælder også for det koffeinfrie sortiment.
Hver Nespresso Grand Cru har en unik sensorisk profil, der består af en række specifikke karakteristika, der omfatter kvaliteter såsom intensitet, bitterhed, ristethed, syrlighed og aroma.

Med lanceringen af de nye Decaffeinato Grands Crus har Nespresso eksperter været i stand til at sikre, at de koffeinholdige og koffeinfrie blandinger har samme sensoriske profil, hvilket er en helt særlig bedrift inden for kaffeverdenen. Dette sikrer, at de samme kaffeoplevelser kan nydes både med og uden koffein.

De rige aromatiske noter fra den grønne kaffe i blandingerne beskyttes nænsomt i dekoffeineringsprocessen, hvor koffeinen frigøres fra kaffen ved hjælp af vand og ilt. På denne måde respekteres kaffebønnens natur, hvilket gør det muligt at bevare blandingens intensitet og aromatiske fylde og dermed den høje kaffekvalitet.

Arpeggio Decaffeinato
Arpeggio Decaffeinato er mørkristet, fyldig i smagen, og har samme intense karakter og lækre noter af kakao som den originale Arpeggio Grand Cru. Splitristningen afslører karakteristika fra hvert oprindelsesland: en længere ristning giver en mørkere bønne og udløser de intense, kakaolignende noter i Arabica fra Brasilien og Costa Rica. En kortere og lettere ristning af de udvalgte Arabica-bønner fra Sydamerika fremhæver de blødere, frugtige noter.
Intensitet 9

Volluto Decaffeinato
Den lækre, søde og cremede Volluto Decaffeinato har den samme fylde og rundhed som den originale Volluto Grand Cru. De udvalgte Arabica-bønner ristes separat for at fremhæve deres karakteristika: en kortere ristning afdækker de søde kikseagtige noter i den brasilianske Arabica, mens den længere, men lette ristning bevarer de frugtige noter, der kendetegner colombianske bønner.
Intensitet 4

Vivalto Lungo Decaffeinato
Vivalto Lungo Decaffeinato består af en kompleks, men afbalanceret blanding, og har den samme fylde som den originale Vivalto Lungo Grand Cru kaffe: ristet, let træagtig og med søde noter af korn samt diskrete blomsteragtige noter. Den er en blanding af ren Arabica fra adskillige oprindelseslande i Sydamerika og Østafrika. En separat ristning af bønnerne fremhæver karakteristika fra de forskellige oprindelseslande og udvikler smagens kompleksitet: en kortere og lettere ristning bevarer den diskrete blomsteragtige bouquet fra de etiopiske bønner og de frugtige noter fra de colombianske bønner, mens en mørkere og længere ristning styrker blandingen og udvikler dens bitterhed.
Intensitet 4

Når hver af de nye Decaffeinato Grands Crus kombineres med mælk, udvikler de nye smagsdimensioner, ligesom det er tilfældet med de originale Grands Crus.

De nye koffeinfrie kaffer kan nemt skelnes fra deres alter ego, da de har en markant rød prik på toppen af kapslen. Nespresso har altid brugt farven rød til at indikere koffeinfrie kaffer, så Club Medlemmerne kan skelne imellem disse varianter.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 MyTravel Tango
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Cafe latte i tre variationer
Cafe latte choko, cafe latte sirup og cafe latte vanille. Kun fantasien sætter grænser!
Læs mere
Hjemmelavet Chai te
Krydret indisk te med et drys kanel...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds