ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen.
Oscar Wilde

Opdag den amerikanske ånd i Massachusetts

Foto: Feeney

Massachusetts var en af de første stater, der blev grundlagt af de engelske kolonialister. Det var her revolutionen startede, amerikansk litteratur brød frem, og det første amerikanske universitet blev grundlagt. Listen fortsætter. Massachusetts er rig på amerikansk historie og kultur, og er en uundgåelig stat at lægge vejen forbi, hvis man er interesseret i USA’s kulturarv.

Udover det fascinerende indblik i amerikansk historie er Massachusetts fuld af naturvidundere klar til at blive udforsket. Hundrede kilometers kyststrækning med smukke strande, verdensberømte Cape Cod, der er kendt for sine fantastiske landskaber, kulturelle attraktioner, rolige livsstil og charmerende små byer – og sofistikerede Boston, åbningen til New England.

Boston, Amerikas ældste by
Boston er vært for over 12 millioner årlige besøgende fra hele verden. Den pulserende by er kendt for sine kulturelle faciliteter, uddannelsesinstitutioner i verdensklasse, vindende sportshold, samt pladsen i forreste linje af amerikansk historie.

Gå langs Freedom Trail og besøg 16 historiske seværdigheder, som dækker over mere end to århundreder af Amerikas mest betydningsfulde fortid. Opfrisk din viden om amerikansk historie lige der, hvor det hele startede. Sejl en tur i Swan Boats Public Garden lagunen, en Boston-tradition siden 1877, besøg Amerikas mest klassiske boldpark, Fenway Park, hjemsted for baseballholdet Boston Red Sox, eller gå på shopping i charmerende Charles Street, Newbury Street eller Copley Street. Husk, at der ikke er nogen moms på tøj under 175 dollar, og at Boston kan prale af at huse alle førende internationale designere.

Udendørseventyr i Plymouth, Cape Cod og Marthas Vineyard
Inden turen går mod Cape Cod syd for Boston, så husk at besøge Amerikas "hjemby ” Plymouth. Det er den ældste kommune i New England, og en af de ældste i USA. Det er her pilgrimmene gik i land i 1620, og her er det muligt at se en kopi af deres berømte skib Mayflower.

Fortsæt sydpå mod fantastiske Cape Cod, som er kendt for betagende landskaber, kulturattraktioner og en tilbagelænet holdning. Den mere end hundrede kilometer lange halvø, Cape Cod, består af femten distrikter, der strækker sig østpå fra Bourne til spidsen af Provincetown. Cape Cod er det perfekte friluftsparadis med hvalsafari, dybhavsfiskeri, helikopterture og måske et besøg på Whyday Pirat Museum.

Besøg øerne Marthas Vineyard og Nantucket, begge med uspolerede strande, hyggelige byer, førsteklasses butikker og vidunderlige restauranter.

Kultur, kunst og musik i Berkshires
Berkshires er placeret i den vestlige del af Massachusetts, halvvejs mellem Boston og New York, og betragtes som en af Amerikas store kulturelle destinationer. National Geographic gav Berkshires en 7. plads på listen ”World’s Great Places.”
Rejs til Berkshires for antikviteter, teater, dans og besøg Bostons symfoniorkester på det verdensberømte spillested Tanglewood, som er orkestrets sommerresidens og hjemsted for de årlige sommerfestivaller Tanglewood Music Festival og Tanglewood Jazz Festival.

Massachusetts Top 5
Hvalsafari
Et af verdens bedste steder til hvalsafari

Cape Cod
Verdensberømt for det betagende landskab og charmerende små byer

Freedom Trail
Udforsk 16 historisk betydningsfulde steder

Fenway Park
Hjemsted for Boston Red Sox Major League Baseball hold

Harvard
USA’s ældste Ivy League universitet

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds