ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Et kompromis er kunsten at dele en kage så alle tror de har fået det største stykke.
Winston Churchill

Guide til shopping i London

Foto: Dreamstime

London Fashion Week er lige om hjørnet, så hvorfor ikke tage skjulte modefund med fra en af verdens største shopping-hovedstæder. Kun få besøgende forlader byen uden kufferten fyldt med nye indkøb, men det kan være svært for besøgende at finde moderigtige shopping steder, da byens udvalg spænder bredt. Derfor får du her en guide til de steder, som vi anbefaler at inkludere i shopping-ruten.

To gange om året bliver Londons gader fyldt med modeller, designere og andre modeinteresserede, når London Fashion week ruller ud. Til februar er det igen tid til at åbne dørene for modeugen i London, der er blandt de fire store modeuger i verden sammen med New York, Milano og Paris. Men hvor skal du shoppe i London for at kunne følge modens trends? Det har vi sat os for at undersøge.

Claire Higgins, PR Manager i Europa for British Airways, mener at det er et must at slå et smut forbi Oxford Street. Med mere end 300 butikker og designer outlets kan der med sikkerhed laves gode indkøb her. Desuden anbefaler Claire at svinge forbi sidegadernes mindre butikker, der ofte gemmer på værdifulde skatte. Det er oplagt at kombinere shopping i dette område med et besøg på Regent Street, der krydser Oxford Street. Her finder man et stort udvalg af gode og velkendte mærker.

Covent Garden er trendy
For de modebevidste er Covent Garden et must-see. Her kan de teknik-interesserede gå på opdagelse i den enorme Apple store, mens deres trendy rejse-partnere kan besøge de små butikker, hvor man blandt andet finder et stort udvalg af håndlavede smykker. I Covent Garden kan man i øvrigt finde masser af hyggelige restauranter og teatre, som eksempelvis The Royal Opera House.

Det moderne Canary Wharf
Hvis man bevæger sig østpå, finder man den moderne og flotte del af London, Canary Wharf, der er mest kendt som byens business distrikt, men også omfatter en række eksklusive butikker og fine restauranter på Canada Square.

Shop med de kendte
For besøgende med mere ekstravagante budgetter og for dem, der gerne vil shoppe samme sted som de kendte, er Bond Street og Mayfair stedet. Her finder man luksuriøse brands som eksempelvis Burberry, Louis Vuitton and Tiffany & Co.

Antikke fund i Notting Hill
Notting Hill er meget mere end bare en film location. Det er et ideelt sted, hvis man er på udkig efter lækkert vintage tøj, antikviteter og bøger. I Notting Hill finder man også The Portobello Road Market, som er verdens største marked for antikviteter med over 1000 forhandlere, der sælger alle former for antik og andre samleobjekter.

Vintage på Brick Lane
Hvis du er til vintage og retro er Brick Lane i East London et andet af byens must-sees. Gaden ligger i området Shoreditch, der minder om Christiania samt Nørrebros Jægersborggade, og er det foretrukne mødested for Londons hipstere. I området kan man desuden udforske de mange alternative pop-up barer og restauranter.

Carnaby Street – tidligere hjemsted for tresser-fashion
Carnaby Street er i dag fortsat en shoppers paradis med mere end 150 brands og over 50 restauranter og barer, der giver god mulighed for en pause midt i dagens shopping.

Tag en endagsbillet til shopping-paradiset
British Airways lancerede i 2014 billige endagsbilletter til London, der gør det muligt for shopping glade danskere at tage frem og tilbage samme dag uden at sprænge rejsebudgettet.

”Vi ved, at danskerne er vilde med at tage et smut til byen med de mange gode shopping-muligheder, London. Hvis man gerne vil undgå udgift til overnatning, er det nu muligt, med en endagsbillet fra British Airways, at tage med venner til det fascinerende shopping-paradis og fylde kufferterne op” siger Peter Rasmussen, nordeuropæisk chef for American Airlines, British Airways og Iberia.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Bruxelles
Du behøver ikke være politiker for at tage til Bruxelles, for byen byder på meget mere end politik...
Læs mere
Berlin
Berlin byder på alt lige fra historiske seværdigheder og kunstmuseer i verdensklasse til masser af shopping...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds