ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Thassos græsk nyhed hos Spies

Til sommer kan danskerne igen bade ved de smukke strande på Thassos.

Danskerne elsker at holde ferie i Grækenland – det kan problemerne med landets skrantende økonomi ikke rokke ved. Sidste år valgte 255.095 danskere at nyde deres ferie i landet med ouzoen og de blåternede duge – 15.936 flere end året før. Og den positive udvikling fortsætter. Spies, der er Danmarks største rejsearrangør, har på nuværende tidspunkt solgt 15 pct. flere sommerrejse til Grækenland end på samme tidspunkt i fjor.

Det er frem for alt de små øer som Skiathos, Kalymnos og Skopelos, som mærker øget efterspørgsel. Derfor udvider Spies nu udbuddet af øer med Thassos – Grækenlands nordligste ø i Det Ægæiske Hav med ca. 14.000 indbyggere. Selskabet er ene om at flyve direkte til Kavala fra den 25. maj til midten af september med nye A321-fly fra Thomas Cook Airlines.

- Thassos hører til blandt grækernes egne feriefavoritter. Det er med til at fastholde den helt specielle græske ø-stemning med små tavernaer og hyggelige familiedrevne pensioner, hvor mor og far selv klarer den daglige drift. Når dette kombineres med fine sandstrande med bl.a. den tre kilometer lange Golden Beach, kan mange danskere ikke forlange det meget bedre, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Selskabet anbefaler, at man lejer en bil (fra 169 kr. pr. dag) på den 379 km2 store ø og besøger de små pittoreske byer Skala Rachoni, Skala Prinos, Skala Potamias og naturligvis hovedbyen Thassos by. På øen har Spies alt fra små græske lejlighedshoteller, familieanlæg til design- eller boutiquehoteller.

Priseksempel: Spies tilbyder ca. 30 hoteller på fem rejsemål på Thassos (Golden Beach, Potos, Limineria, Skala Rachoni og Thassos by). Fly til Kavala Airport samt en uges ophold i dobbeltværelse på Dionysos Hotel i Golden Beach koster den 1. juni 1.999 kr. pr. person.


Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds