ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen.
Oscar Wilde

Samsung Chef Collection

Samsung Chef Collection

God mad begynder med gode ingredienser, og ingen ved bedre end en kok, hvordan man bedst opbevarer og tilbereder sine råvarer for at opnå det perfekte resultat. Derfor har Samsung allieret sig med en række stjernekokke fra hele verden, og har brugt deres viden og ekspertise i udviklingen af køkkenserien Chef Collection. Resultatet bringer dit køkken og din madlavning til helt nye højder.

Den wifi-styrede ovn NV9900
Sidste år lancerede Samsung den digitaliserede vaskemaskine WW9000. Nu er turen kommet til køkkenet. Chef Collection-ovnen NV9900 er nemlig udstyret med indbygget wifi. Via Samsungs Smart Home-app kan du således nemt holde øje med og justere temperatur og tilberedningstid direkte fra din smartphone. Du har desuden hurtig adgang til mere end 80 automatiske tilberedningsprogrammer. Funktionen ’Vapour Technology’ fordeler damp gennem ovnens ventilator og sørger for, at fugt og varme bliver jævnt fordelt, når du eksempelvis steger kød. Resultatet bliver et saftigt og mørt indre og en sprød skorpe. Alle unødvendige knapper og håndtag er naturligvis skiftet ud med en 4,6-tommer LCD-touchskærm.

Det præcise køleskab RB8900
I Chef Collection-køleskabet RB8900 kan du opbevare din mad under de helt rette forhold. Med hjælp fra funktionen ’Precise Chef Cooling’ minimeres temperaturvariationen i skabet til max ±0,5 grader. I ’Chef Zone’-skuffen kan temperaturen tilpasses separat for optimal opbevaring af særskilte råvarer som fisk og kød. Det fritstående køleskab RB8900 er i et stilrent design, der passer til indretningen i et moderne køkken. Takket være Samsungs isoleringsteknologi ’Space Max’ får du op til 30 procent mere plads, således at RB8900 giver dig mere opbevaringsplads på indersiden uden at fylde mere på ydersiden.

Den intuitive induktionskogeplade NZ9900
Med Chef Collection-kogepladen NZ9900 er det let at se, hvor varm kogepladen er. Kogepladens temperatur vises med virtuelle flammer, og du kan let afkode den enkelte zones aktuelle varme. Kogepladen er desuden udstyret med en magnetisk drejeknap til regulering af temperaturen. Så glem alt om besvær med at justere varmen med fedtede eller våde fingre som på en traditionel induktionskogeplade. Drejeknappen kan desuden tages af, så rengøring er en let sag.

Den revolutionerende opvaskemaskine DW9000
Samsung DW9000 er udstyret med den særligt udviklede teknik ’WaterWall’. Til forskel fra traditionelle opvaskemaskiner, som sprøjter vandet ud i cirkelbevægelser fra bunden af maskinen, skaber ’WaterWall’-teknikken en fejende væg af vand. Det spiller ingen rolle, hvor du placerer den snavsede opvask, for ingen hjørner bliver forbigået. Funktionen ’Zone Booster’ gør det desuden muligt at vaske meget beskidt opvask og hverdagsopvask på samme tid. Placér det mest snavsede og indtørrede lasagnefad i den ene side og middagstallerkenerne i den anden. Med ’Zone Booster’ justeres styrken af vandstrålerne til behovet i forskellige sider af maskinen.

Udover disse fire produkter indeholder Samsungs Chef Collection flere nyheder, som gør dit køkken til hjemmets stolthed. Den bevægelsesstyrede emhætte NK9000, varmeskuffen NL7000, som holder både mad og tallerkener varme, og kombimikrobølgeovnen NQ9000 med LCD-touchskærm og grillfunktion.


Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 Natuzzi
 UnderCover by LE KLINT
 GUBI
 Faber
 Jesper Holm
 Andre artikler
Morsø River Vase
Med inspiration fundet i floden, der snor sig gennem det nordiske landskab, er Morsø-vasen 'River' en lektion i indre ro...
Læs mere
Nuance bakkebord
Nuance har netop lanceret et bakkebord i et moderne, skandinavisk design...
Læs mere
LE KLINT Caleo
Mødet mellem Rikke Frost og LE KLINT har ført til et nyt spændende samarbejde, der betyder...
Læs mere
Zone bordskånere
Giv dine varme skåle og fade et smukt og sikkert ståsted på middagsbordet...
Læs mere
Södahl Pansy
Find ro i soveværelset med sengetøj, der emmer af landlig idyl...
Læs mere
Vipp lancerer to nye lamper
Vipp udvider lampeserien med varianter af deres væglampe og pendel...
Læs mere
Rosti Mixkande i rustfrit stål
En af køkkenets helt store klassikere lanceres nu i rustfrit stål...
Læs mere
 ZoomRooms
 Faber
 GUBI
 Jesper Holm
 Menu
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds