ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Et kompromis er kunsten at dele en kage så alle tror de har fået det største stykke.
Winston Churchill

Microsoft Lumia 640 og Lumia 640 XL

Microsoft Lumia 640 XL

Lumia 640 og Lumia 640 XL gør det muligt at arbejde effektivt, uanset hvor man befinder sig. Desuden er de begge klar til at blive opgraderet til Windows 10, når denne software lanceres senere i år. Med Lumia 640 og Lumia 640 XL fortsætter Microsoft med at præsentere innovative smartphone-løsninger i forskellige prisklasser. Begge produkter kommer med Microsofts tjenester og giver mulighed for, at man selv kan vælge skærmstørrelsen og kameraets formåen. Lumia 640 og Lumia 640 XL er simpelthen perfekte valg for personer, der vil have en smartphone, der gør dem produktive, uanset hvor de er, og som samtidig vil have kvalitet til en rimelig pris. Med funktionaliteten i disse nye smartphones er det bl.a. muligt:

- At arbejde med forskellige Office-dokumenter hurtigt og nemt, eller surfe, spille og anvende apps via 1 GB RAM samt den kraftfulde Qualcomm ® Snapdragon ™ processor med 1.2 GHZ quadcore.
At nyde billeder og film på et skarpt HD-display – enten på Lumia 640´s 5” skærm eller på Lumia 640 XL´s 5,7” skærm.

- At arbejde igennem uden at bekymre sig om batteritiden. Begge smartphones har en imponerende batterikapacitet med 2500 mAH i Lumia 640 og 3000 mAH i Lumia 640 XL.

- At tage billeder med en unik detaljerigdom selv under dårlige lysforhold. Hovedkameraet på Lumia 640 er på 8MP, mens Lumia 640 XL kommer med både 13 MP og Zeiss-optik. Begge produkter har Lumia Camera software, LED-blitz og et frontvendt kamera, der er som skabt til Skype-samtaler.

- At nyde godt af Windows Phone 8.1 og den nye Lumia Denim-opdatering, der blandt andet indeholder LiveFolders, one-swipe Action Center samt ikke mindst Word Flow, verdens hurtigste metode til at skrive mail og SMS. Dog er det endnu kun tilgængeligt på engelsk. Derudover er både Lumia 640 og Lumia 640 XL helt klar til at blive opgraderet til Windows 10, når det bliver tilgængeligt til de to smartphones senere i år.

Brugere, der vælger Lumia 640 og Lumia 640 XL, får også mulighed for at prøve nye Windows 10-features og innovation gennem Windows Insider Program. Men lige så vigtigt bliver det muligt at opgradere til den nye software, når den lanceres senere i år. Nogle nøglefunktioner og forbedringer der kan mærkes i Windows 10, er de nye universal-apps som eksempelvis Office, Mail, Calendar og Photos, som ser ud, som de gjorde før, og fungerer på samme forbedrede måde uanset smartphone. Samtidig er messaging fra Skype og andre apps integrerede i beskedfunktionen og surf-oplevelsen er helt sublim takket være den nye Project Spartan-browser.

Lumia 640 og Lumia 640 XL kommer inklusiv et års abonnement på Office 365 Personal, som indeholder komplette versioner af Office-suiten til smartphonen samt til én PC/Mac og én tablet. Abonnementet inkluderer også 1TB fri cloud-hukommelse via OneDrive samt 60 minutters Skype Worldwide-samtale hver måned.

Lumia 640 kommer i farverne glossy cyan, orange, og hvid samt også i en mat sort version. Lumia 640 XL kommer i mat cyan, orange og sort samt i både mat og glossy hvid.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Menu
 UnderCover by LE KLINT
 Rosendahl
 Chevrolet
 Faber
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds