ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

LG Spirit, Leon og Joy

LG Spirit, Leon og Joy

LG har lanceret en ny serie af prisvenlige smartphones i mellemklassen. De nye mobiler har et eksklusivt design og smarte funktioner, der normalt kun findes i de dyrere premiummodeller.

Den nye serie består af fire modeller i forskellige størrelser og prisklasser; 4,7-tommer LG Spirit 4G LTE, 4,5-tommer LG Leon 4G LTE og LG Leon samt 4-tommer LG Joy. Spirit og Leon er begge forsynet med LG’s unikke Rear Key-koncept, hvor de fysiske knapper sidder på bagsiden, hvilket gør dem lettere at komme til, samtidig med at rammen rundt om skærmen minimeres. Desuden har LG, i disse modeller, tilføjet et blødt buet design, som giver dem en særlig karakter og profil. Ved at kombinere kraftfuldt hardware med LG’s premiumdesign og smarte funktioner har LG skabt en perfekt balance mellem stil og anvendelighed til en overraskende god pris.

Topmodellen i mellemklassefamilien, LG Spirit 4G LTE, har en IPS-skærm på 4,7 tommer, som bygger på in-cell touch-teknik, som normalt kun findes i betydeligt dyrere modeller. Teknikken indebærer, at mellemrummet mellem glasset og LCD-panelet minimeres, hvilket både skaber bedre trykfølsomhed og forbedrer billedkvaliteten, eftersom billedet kommer nærmere overfladen. In-cell touch-teknikken hjælper også til at minimere rammerne rundt om skærmen.

Kurvet design inspireret af G Flex2
Designmæssigt har Spirit hentet inspiration fra G Flex og G Flex2 med en svagt buet skærm og en radius på 3.000 millimeter. Dette minimerer reflekser og giver telefonen en elegant og stilren profil. Bagsiden er en smule mere buet hvilket gør, at den ligger perfekt i hånden.

LG Leon er en mere kompakt model med en In-cell touch IPS-skærm på 4,5 tommer. Leon har, præcis som LG Spirit 4G LTE, et ergonomisk design med et let buet bagstykke for en øget bekvemmelighed. LG Leon leveres både i en 4G- og 3G-version for at give kunderne de bedste valgmuligheder. LG Joy, som er den mindste af de nye mellemklassetelefoner, kommer endda med 3G. Joy har med sin 4-tommerskærm et fleksibelt format, som nemt passer i lommen.

Premiumfunktioner til en meget overkommelig pris
LG’s nye serie af mellemklassemobiler har arvet en mængde funktioner, som oprindeligt blev udviklet til LG’s premiummodeller. KnockON og Knock Code gør det enkelt at vække mobilen og låse den op ved at trykke på skærmen, og Gesture Shot gør det let at tage fantastiske selfies ved at knytte hånden foran linsen for at starte selvudløseren på tre sekunder. En yderligere premiumfunktion er Glance View, som blev introduceret med G Flex2. Den viser notifikationer såsom tid, meddelelser eller ubesvarede opkald ved, at man trækker fingeren ned over skærmen, når den er slukket.


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 Ford
 Faber
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds