ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

IRC "The White Line"

The Bullet BT
The Transistor
The Box

IRC har i samarbejde med den danske designer Simon Sneftrup, som er bosiddende i Californien, udviklet en ny linje af produkter, hvor design og teknologi har været omdrejningspunktet. Den nye produktlinje, kaldes ”The White Line” og omfatter seks forskellige produkter fordelt med to transistorradioer, en bluetooth højttaler samt tre multiroom højttalere. De to transistorradioer og bluetooth højttaleren er lige kommet på markedet, mens multiroom højttalerne lanceres senere på året.

Adskiller sig – ikke bare på udseendet
Under udviklingen af de nye produkter, har der været meget fokus på at skabe produkter, som adskiller sig fra de, som allerede er på markedet. Det kommer til udtryk på flere forskellige måder – både det synlige, og det som man ikke umiddelbart kan se. Det allerførste man bemærker ved produkterne, er den silkebløde grå overflade. I en verden hvor det meste audio er enten højglans sort, hvid eller metal, byder IRC’s ”The White Line” på forfriskende fornyelse. Også rent teknologisk er der godt nyt.

The Box
The Box er verdens første DAB-radio med kun 5 knapper. Det kan lade sig gøre, fordi man dels har nytænkt hele operativsystemet og samtidig tænder og slukker radioen ved blot at åbne og lukke låget. Radioen har et elegant og moderne udtryk samtidig med, at dens form og glatte overflader gør den utrolig nem at holde ren, uanset hvilket miljø den anvendes i. Radioen har indbygget genopladeligt batteri.

The Transistor
The Transistor har samme enkle brugerflade som The Box og allerede efter få minutter, vil de fleste være i stand til problemfrit at bruge alle radioens funktioner. Fronten på The Transistor er beklædt med gråmeleret stof, som sammen med det grå kabinet og den lyse læderrem, giver radioen et helt særegent og nostalgisk udtryk. Ydermere kommer der til efteråret en serie frontgitre i friske farver, så man kan give radioen den farve, som man synes bedst om. Radioen kan bæres rundt i den kraftige læderrem, og det indbyggede batteri sikrer underholdningen i mange timer.

The Transistor leverer en særdeles kraftfuld og nuanceret lydoplevelse.

The Bullet BT
Bluetooth højttaleren The Bullet er en kraftfuld højttaler i et revolutionerende design. Højttaleren styres let via bluetooth, men kan også tilgås via NFC (near field communication), blandt andet kendt fra mange nyere mobiltelefoner. Som en ekstra feature har The Bullet analog volumenkontrol, således at man nemt og hurtigt kan regulere lydstyrken uden at skulle have fat i sin telefon eller tablet. The Bullet leverer kraftfuld lyd, er nuanceret i både diskant og mellemtone og præsterer oven i købet en rigtig god ”bund”.


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Natuzzi
 Subaru
 Rosendahl
 GUBI
 Menu
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds