ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet er allerede døde.
Bertrand Russel

Loewe Reference Smart TV

Loewe Reference Smart TV

Det nye Loewe Reference er et high-end smart TV med en perfekt billedkvalitet og en enestående lyd. Alt er fremstillet af de fineste materialer.

Perfekt lyd
Loewe smart home entertainment er en fryd for alle sanser. Det nye Loewe Reference imponerer med en helt enestående lydoplevelse trods det tynde kabinet, med et højkvalitets, fremadrettet stereo-lyd-koncept, der leverer imponerende 2 x 60 Watt musikeffekt, som er understøttet af Loewe Bass-refleks-princippet. Denne intelligente højttalerkonstruktion skaber en imponerende dynamisk lyd, som det normalt kun er muligt at opnå med en ekstern Soundbar. Det skyldes den sofistikerede Loewe software, som sammen med konstruktionen af individuelle for- og bag-højttalere, i den indbyggede soundbar, skaber en overvældende 3D lydeffekt og højner TV-oplevelsen betydeligt.

Det nye Loewe Reference er naturligvis også kompatibelt med et surround system. TV´ets integrerede 5.1 AV multichannel decoder understøtter Dolby Digital og DTS, og digital audio link interfacet gør det muligt at forbinde et Loewe home cinema system fra 2.1 til 5.1. TV´et fungerer som centerhøjttaler, og sammen med ekstra Loewe Reference ID højttalere fremstår hele systemet smukt og udstråler en harmonisk balance mellem design, kvalitet og teknologi.

Billedoplevelsen
Billedoplevelsen på Loewe Reference er imponerende. Det tynde Ultra HD display viser billeder fra både USB enheder, hjemmenetværket og internettet med krystalklar billedgengivelse. Og de avancerede interfaces (HDMI 2.0, HDCP 2.2 og HEVC) giver en ultrahøj opløsning, når indhold vises fra en ekstern afspiller som f.eks. en Loewe BluTechVision 3D Blu-ray. Loewes sofistikerede super skalerings-teknologi giver også en betydeligt forbedret oplevelse af Full HD billeder. Med Loewes billedteknologi fås detaljerede og dynamiske billeder med naturlige farvegengivelser. Loewe Reference har desuden integreret 3D teknologi, der dog kræver særlige 3D briller, som kan tilkøbes.

Se en kanal, mens du følger en anden med "picture-in-picture" funktionen, og optager en tredje kanal på den indbyggede harddiskoptager - en unik feature på det nye top-end Loewe TV. Og du behøver ikke en gang være hjemme for at styre løjerne. Loewe Mobile Recording gør det muligt, enkelt og intuitivt at programmere optagelser med en smartphone og Loewe Smart Assist app´en (til Android og iOS enheder). Ideelt hvis du ikke kan nå hjem, i tide til programmet starter. Den elektroniske Loewe programguide, som er tilgængelig på TV´et og via Loewe app´en, er et intuitivt interface, der kan benyttes til at programmere optagelser på den indbyggede harddisk. Med en kapacitet på 1 terabyte, har harddisken en meget stor kapacitet til optagelser og arkivering, også i høj opløsning. Harddiskoptageren fungerer desuden som videoserver, der kan tilgås fra andre Loewe TV på hjemmenetværket (DR+ Streaming). Desuden gør harddisken det muligt at sætte programmer på pause, og starte dem igen i et andet rum, på et andet TV (DR+ Follow-Me), så programmet følger seeren.

Bluetooth audio streaming
Loewe Reference giver også mulighed for at streame musik. Med det integrerede Bluetooth modul kan du nemt streame din favoritmusik direkte fra smartphone eller tablet og lytte til den på TV´ets lydsystem. Det gælder både MP3 filer, men også musik fra musik-streaming tjenester på smartphone og tablet.

Design
Loewe Reference er designet til at passe ind i en enhver boligindretning, og ser betagende ud fra alle vinkler. Loewe tilbyder desuden et stort udvalg af placeringsløsninger, fra elegant motoriseret gulvstand, vægophæng og bordstande til et udvalg af rack-systemer med plads til ekstra enheder, som f.eks. subwoofer og Blu-ray afspiller.


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 Subaru
 Menu
 Chevrolet
 Rosendahl
 Faber
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds