ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lægerne har den lykke, at solen skinner over deres helbredelser og deres fejl skjules af tre favne jord.
Sokrates

Jabra Sport Coach Wireless

Jabra Sport Coach Wireless

Hvis du er fan af burpees, lunges, squats og planken og gerne vil motiveres af individuel coaching og din yndlingsmusik, så skal du høre mere om Jabra Sport Coach Wireless. Ved hjælp af denne banebrydende trådløse workout løsning, som gør brug af personaliseret in-ear coaching og Dolby lydkvalitet, får du nu mulighed for at få meget mere ud af dine cross training øvelser.

Det var Jabra, der med Jabra Sport Pulse Wireless banede vejen på området for in-ear træningsløsninger ved at lancere det første in-ear headset, der kan måle hjerterytmen direkte i øret. Med Sport Coach Wireless udvider Jabra nu rækken af in-ear træningsløsninger.

Download din personlige træner
Jabra Sport Coach Wireless kan definere dit personlige træningsprogram baseret på 40 forskellige øvelser. Produktet er med andre ord udviklet med henblik på at imødekomme cross training entusiastens behov. Ved at downloade Sport Life app’en til sin smartphone kan brugerne ved hjælp af det unikke headset skabe deres egen personlige træning med real-time audio coaching.

Denne unikke app, som er udviklet af Jabra, gør det muligt at planlægge, måle og analysere din cross training. Vælg øvelser fra begynder til avanceret. Kom i gang med din personlige in-ear audio coaching - træning der er baseret på enten tid eller gentagelse. Jabra garanterer dig, at app’en udvikles konstant så den hele tiden hjælper dig med at maksimerer din træningsoplevelse.

At udføre selve træningen er kun begyndelsen. For at sikre at du yder optimalt og når dine mål for træningen vil den integrerede TrackFitTM bevægelsessensor levere en avanceret måling af tempo, distance, tælling af steps, kadence og kalorier, sådan at hver enkelt gentagelse, sæt og runde tæller. Ved at integrere Dolby lyd, får brugerne deres yndlingssange leveret i førsteklasses lydkvalitet via det trådløse headset. Med andre ord er der ingen undskyldning for ikke at holde fokus på træningen.

Første sportsheadset til cross træning
Denne banebrydende løsning til indendørs træning, der byder på både musik og coaching i ét, er den seneste sport audio-løsning fra Jabra. Jabra Sport Pulse Wireless var først med in-ear pulsmåling og den innovative Jabra Sport Coach Wireless falder godt i tråd med tidens trend inden for cross træning.

Hurtigere resultater
Cross træning, eller høj-intensiv interval træning, er ifølge fitness-eksperter på American College of Sports Medicine, den førende trend i 2015[2]. Forskning viser, at det er en fremragende måde at forbedre muskeltonus, energi, hastighed og ydeevne, fordi det giver resultater på kortere tid.

En stor del af årsagen til at cross fitness er blevet så populært er, at det kan udøves næsten hvor som helst. Uanset om du træner i fitnesscentret, hjemme eller på et hotelværelse, så hjælper Jabra Sport Coach Wireless dig med at nyde din træning, holde dig motiveret og nå dine træningsmål.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 Menu
 Faber
 UnderCover by LE KLINT
 Rosendahl
 Chevrolet
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds