ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Alle sandheder er lette at forstå, når først de er opdaget; problemet er at opdage dem.
Galileo Galilei

Siemens Multidoor 75

Siemens KM40FSB20 sort bag glas

Vi har alle været der. Vi forsøger at finde, hvad vi har brug for i et alt for overfyldt køleskab, hvor større tallerkner eller plastikbøtter ikke har nogen chance for at være. Det nye smarte og elegante køle/fryseskab fra Siemens har en løsning på det problem. Med to døre, der åbner til hver sin side, bliver hele køleskabet let tilgængeligt, så fødevarerne, som ofte bruges, er i øjenhøjde og lette at finde.

Mere plads og plads til mere
Selvom Multidoor 75 virker stort og bugner af indvendig plads, er det alligevel ideelt til trange pladsforhold og mindre køkkener. De to smalle døre kræver mindre bevægelsesrum, hvilket frigør værdifuld gulvplads. Selvom køleskabet har to døre, behøver du ikke at åbne dem begge for at få adgang til de fødevarer, du har brug for.

Fryserens skuffer er placeret i bunden, og kan trækkes helt ud, for at give dig en fleksibel opbevaringsløsning. Og inden i køleskabet giver EasyLift hylderne i lågerne dig mulighed for at justere hylderne enkeltvis, så du kan optimere din opbevaringsplads efter dine behov.

VitaFresh - to forskellige fugtighedszoner
Den nye optimerede vitaFresh med to forskellige luftfugtighedszoner, hjælper dig med at holde din mad frisk op til tre gange så lang tid, og det bevarer samtidig vitaminerne i fødevarerne bedre. Den "fugtige" vitaFresh zone er ideel til frugt og grøntsager. De dyre druer vil forblive spiselige og friske i op til 40 dage i vitaFreshZonen. Æbler holder deres friskhed i forbløffende 180 dage, når de opbevares korrekt i den fugtige zone. Den "tørre" zone tager sig af fisk, kød og mejeriprodukter.

Fx. vil en kylling holde sig frisk i op til syv dage i den tørre vitaFresh-zone i stedet for to dage i det traditionelle køleskab. En uafhængig temperaturstyring holder temperaturen på de ideelle 0 grader i vitaFresh-zonen. vitaFresh-teknologien er både økonomisk og miljøvenlig, og naturen og din tegnebog vil drage fordel af at reducere mængden af madspild.

To andre fordelagtige løsninger i fryseren sørger for at desserten også er, hvor du ønsker den. Is-skuffen med IceTwister, er en integreret skuffe i fryseren, som giver dig adgang til frisk is på alle tidspunkter, og noFrost-teknologien sikrer, at du aldrig behøver at afrime din fryser igen.

Lækkert og råt design
Ud over at være praktisk, energieffektiv og holde din mad friskere i de forskellige zoner, har Multidoor 75 et unikt og elegant look, der giver dit køkken lidt ekstra kant. Som navnet antyder, er modellen 75 cm bred, og vil give dig et helt anderledes look end ved de almindelige køle/fryseskabe. Mere elegant, mere strømlinet og ekstra cool. Skabene findes i to udgaver, stål med easyClean eller sort bag glas. Begge med flotte lange stålhåndtag.

KM40FAI20 stål med easyClean. Vejl. pris kr. 20.095,-

KM40FSB20 sort bag glas. Vejl. pris kr. 21.995,-

Top 5: Tips til optimal opbevaring af fødevarer

Den måde du opbevarer dine fødevarer på bestemmer, hvor lang tid de holder sig friske.

1.Lad frugt såsom pærer, kiwi, nektariner, blommer og avocadoer modne i stuetemperatur før opbevaring i køleskabet. Meloner, bananer og papayaer opbevares bedre ved stuetemperatur. Hvis du har frugt, der er blevet for moden, så smid det ikke ud men brug det i en smoothie!

2.Grøntsager skal altid opbevares i køleskabet med undtagelse af agurk, tomater, hvidløg, frisk ingefær og squash. Opbevar dem blot på dit køkkenbord.

3.Mejeriprodukter der har været opbevaret korrekt i et koldt miljø, kan normalt fint spises/drikkes ud over deres udløbsdato. Især produkter som creme fraiche, yoghurt, mælk, fløde og de fleste ostetyper.

4.Fersk kød og fisk skal opbevares koldt mellem 0 og 4 grader. Både fisk og kød opbevares bedst i bunden af dit køleskab eller i ekstra kolde zoner.

5.Gør brug af de forskellige zoner i dit køleskab, hvis du har et "intelligent" køleskab. Dette vil holde din mad friskere i længere tid.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Menu
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 GUBI
 Andre artikler
Morsø River Vase
Med inspiration fundet i floden, der snor sig gennem det nordiske landskab, er Morsø-vasen 'River' en lektion i indre ro...
Læs mere
Nuance bakkebord
Nuance har netop lanceret et bakkebord i et moderne, skandinavisk design...
Læs mere
LE KLINT Caleo
Mødet mellem Rikke Frost og LE KLINT har ført til et nyt spændende samarbejde, der betyder...
Læs mere
Zone bordskånere
Giv dine varme skåle og fade et smukt og sikkert ståsted på middagsbordet...
Læs mere
Södahl Pansy
Find ro i soveværelset med sengetøj, der emmer af landlig idyl...
Læs mere
Vipp lancerer to nye lamper
Vipp udvider lampeserien med varianter af deres væglampe og pendel...
Læs mere
Rosti Mixkande i rustfrit stål
En af køkkenets helt store klassikere lanceres nu i rustfrit stål...
Læs mere
 ZoomRooms
 Faber
 GUBI
 Jesper Holm
 Menu
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds