ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Venlighed er evnen til at elske mennesker mere end de fortjener.

Smarte farvede yderdøre

Farvet yderdør fra Swedoor

Yderdøre har længe haft stor signalværdi hos vores nordiske naboer i Norge og Sverige – og nu bevæger denne trend sig også til Danmark. Flere og flere boligejere har nemlig fået øjnene op for, at flotte yderdøre er et bevidst tilvalg, og netop derfor er det ikke helt lige meget, hvilken dør man vælger.

I mange år har der været tradition for yderdøre, som ikke skiller sig for meget ud i forhold til naboernes. Men nu har en ny trendbølge ramt de danske boligejere, hvor yderdøren indtager en mere markant rolle i boligen end hidtil. Yderdøren er blevet et ikon, der signalerer, hvem man er som person, og hvilke værdier man har. Men mange boligejere oplever, at det er ligeså vanskeligt at udpege en ny yderdør, som det er at vælge nyt køkken ud fra billederne i et katalog.
Flere og flere forbrugere vælger derfor at researche online, før de tager den endelige købsbeslutning. Der findes nemlig mange forskellige online designerprogrammer – lige fra indretning af nyt køkken til visualisering af tagløsninger og møbler. Disse programmer er blevet meget populære, dels fordi det bliver lettere at træffe et valg, og så er det også sjovt at lege med scenarierne. Et af de populære online designværktøjer er lanceret af dørproducenten SWEDOOR, som gerne vil gøre det lettere for boligejerne at finde den rette dørløsning.

- Vi rådgiver rigtig mange boligejere i dørvalg, og det er vores erfaring, at et online designprogram ofte virker bedre end en brochure med udvalgte produkter og farver. Vi har derfor udviklet et online dørdesignværktøj på vores hjemmeside, som gør det nemt og bekvemt at teste yderdørsmodeller og se, hvilke der passer bedst til sin hustype, siger Martin Jørgensen fra SWEDOOR, som har været projektleder i udviklingen af programmet.

Farvede yderdøre har skabt en ny trend
Det er nemlig ikke kun smarte yderdørsmodeller, der har fanget danskernes – og i det hele taget skandinavernes interesse. Vi er generelt blevet mere modige med farverne på dørene. Selvom det godt kan være grænseoverskridende at udskifte den hvide dør med en rød, ser det ud til, at designbevidste boligejere vil have mere kolorit på deres huse. Ifølge SWEDOORs produktchef for yderdøre i Skandinavien, Tara Hall, er salget af farvede yderdøre nemlig steget i løbet af det sidste år i hele Norden – også Danmark – og det peger i retningen af, at en ny yderdørstrend er godt på vej:

- Halvdelen af de forbrugere, som investerer i en lidt dyrere yderdør, der til gengæld holder de næste 30 år, vælger en farvet frem for en hvid. Det viser, at boligejerne begynder at gå mere op i at særpræge deres bolig end tidligere. Jeg oplever også en stigende tendens til, at mange lægger vægt på, at bryggersdøren matcher hovedindgangsgøren i design og farve, siger hun.

Selvom flere danskere vil have smarte yderdøre, kan det godt være rart at eksperimentere lidt med yderdørsmodellerne og farverne, inden man selv beslutter sig. Den mulighed får man med dørdesignerværktøjet, uden at man hverken skal montere en eneste dør eller have pungen op af lommen, og så er man også godt klædt på, inden det lokale byggemarked kontaktes.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 RAIS
 Biolet ukrudtsbrændere
 Faber
 Starka
 Stiga
 Vitavia
 Andre artikler
Skab mere lys og liv i boligen med glasløsninger
Nye kreative glasløsninger i gulve, vægge og til interiør viser, hvor enkelt indretningen kan...
Læs mere
Witt Halo loftemhætte
Witt har netop lanceret lidt af en verdensnyhed. Navnet er Halo - markedets første loftemhætte med lampe...
Læs mere
Lyngsøe Multirum
Lyngsøe har udviklet og designet en multioverdækning, der samler alt under ét tag...
Læs mere
Nye materialer og overflader rykker ind på badeværelset
TitanCeram og TitanGlaze er to nye typer materialer, der gør det muligt at designe produkter til...
Læs mere
"Kvit A Myre-sirup" fra Borup Kemi
Borup Kemi har lanceret midlet "Kvit A Myre-sirup", der som noget helt nyt på forbrugermarkedet...
Læs mere
Fenix laminat hos AUBO
Et revolutionerende materiale, der forener et stilrent design med unik funktionalitet...
Læs mere
 ZoomRooms
 Biolet ukrudtsbrændere
 Faber
 Link Company
 Lyngsøe A/S
 RAIS
 Starka
 Stiga
 Vitavia
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds