ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
  Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Vanilje mousse med bærsauce

Vanilje mousse med bærsauce

Vanilje mousse med bærsauce
En frisk ny sommerdessert med Stevia har set dagens lys. Den passer til enhver anledning, hvad enten man lige vil sætte prikken over i’et efter en grill middag på terrassen, eller man befinder sig i sommerhuset, på ferie, på campingpladsen eller lignende.

Opskriften er fra Hermesetas, så med SteviaSweet Drys Let kan man for god ordens skyld også lige spare et par kalorier. Stevia er tilsyneladende kommet for at blive, som sødemiddel, og er gået hen og blevet utrolig populært.

Vanilje moussen er frisk og særdeles velsmagende og pikant. Og så kan man lige give den et ekstra pift med en lille likør som ”avec”. God appetit!

6 personer
Ingredienser:
2 blad gelatine
1 dl letmælk (1,5%)
1 vaniljestang, kornene (husk at gemme stagen)
200g yoghurt naturel
250g craime fraiche
1dl Hermesetas SteviaSweet Drys Let

Sauce:
300g bær (jordbær, hindbær eller blåbær)
½dl Hermesetas SteviaSweet Drys Let
1 spsk frugtlikør

Tilberedning:
Udblød gelatinen i koldt vand. Hæld mælken, vaniljekornene og vaniljestangen i en gryde og lad det koge op. Tilsæt den udblødte gelatine og lad blandingen køle af. Tag derefter vaniljestangen op. Bland yoghurt, creme fraiche og Hermesetas Drys Let. Tilsæt mælkeblandingen og fordel i dessertskåle. Til saucen, moses bærrene og Hermesetas SteviaSweetaDrys Let og likør tilsættes. Stilles på køl i min. 2 timer. Serveres med bærsaucen.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Faber
 Menu
 GUBI
 Rosendahl
 Jesper Holm
 Andre artikler
Italiensk brød
Godt madbrød, med durummelets karakteristiske og lækre smag...
Læs mere
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
Banan, ananas, jordbær og andre skønne frugter dyppet i varm chokolade...
Læs mere
Kransekage
Bag din egen kransekage til nytårsaften...
Læs mere
Vaniljekranse
Her får du opskriften på søde og velduftende vaniljekranse...
Læs mere
Blåbærmuffins
Lækre og smagfulde blåbærmuffins der smager skønt til eftermiddagsteen...
Læs mere
Ciabatta
Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød...
Læs mere
Hjemmebagte burgerboller
Her får du en god opskrift på hjemmebagte burgerboller. Fyldet er det kun fantasien, der sætter grænser for!
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds