ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Sound Blaster Roar 2

Creative Sound Blaster Roar 2

Creative lancerer nu en spritny version af virksomhedens populære transportable Bluetooth højttaler. Sound Blaster Roar 2 er en mindre, lettere og mere sexet version af sin forgænger. Der er kræset for designet og detaljerne, og højttaleren med det stilfulde ydre vil passe ind i alle moderne hjem, på kontoret eller til festen.

Højttaler på slankekur
Den nye Sound Blaster Roar 2 er ligesom den klassiske Sound Blaster Roar udstyret med 5 drivere og præsterer samme batterilevetid. Men Sound Blaster Roar 2 har været på slankekur og den nye højttaler er 20 pct. mindre og 10 pct. lettere end forgængeren.

- Med den spritnye Sound Blaster Roar 2 tager vi minihøjttaleren til et nyt niveau. Vores mål har været at skabe en mindre, lettere og mere sexet version af den klassiske Sound Blaster Roar – og samtidig bevare Sound Blasters DNA. Det har været en udfordring, fordi fantastisk lyd kræver et stort kabinet. Men ved at sætte nye standarder for designet af kraftfulde transportable højttalere, har vi skabt en ny ”umulig”, siger Wong Hoo Sim, der er CEO hos Creative og står bag virksomhedens kendte Sound Blaster-serie.

Lyt, mærk og føl bassen
Designet har været i højsædet for Creative i udviklingen af den nye Sound Blaster Roar 2. Resultatet er slankt og elegant. Som en lækker detalje er de pulserende, passive radiatorer gjort synlige, så du ikke kun kan høre, men også se og føle den kraftfulde bas. Som noget nyt kan højttaleren både placeres horisontalt for en lyd, der fylder rummet til festen eller på stranden, eller vertikalt for en højere og mere koncentreret lyd.

Mere end musikafspilning
Ligesom Sound Blaster Roar kommer den nye højttaler med et væld af funktioner og muligheder for tilkobling. Bluetooth og one-touch forbindelse via Near Field Communication (NFC) gør, at du kan streame musik fra dine smartenheder i nærheden. Desuden har højttaleren integreret MicroSD-kortspor til WMA/MP3-afspilning. Sound Blaster Roar 2 kan også tilsluttes PC og Mac via USB, så du kan nyde klar digital lyd fra din computer eller laptop.

Men Sound Blaster Roar 2 kan meget mere end at spille din yndlingsmusik. Højttalerens indbyggede højttalermikrofon gør den ideel til fx telefonmøder og -konferencer, når den kobles til din smartphone via Bluetooth, mens højttalerens indbyggede lydoptager lader dig optage lyd ved fx forelæsninger og møder.Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Natuzzi
 Menu
 Rosendahl
 Subaru
 Faber
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds