ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
  Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Der var aldrig et geni uden et stænk af galskab.
Aristoteles

Ny kogebog om kål

Kål skrevet af Peter Nøhr Christensen og Asmus Gamdrup Petersen Jensen.

Kogebogen KÅL fra FADL’s Forlag er spækket med inspiration til, hvad man kan kalde grøntsagernes svar på dåsemad. Kålen har fået sig en kulinarisk renæssance som en yderst moderne ingrediens i de danske køkkener - både i studenterhyblerne og på de finere restauranter.

KÅL er skrevet af kokken Peter Nøhr Christensen og historikeren Asmus Gamdrup Petersen Jensen, og det er med deres store fælles interesse i madlavning og madhistorie, at denne kog ebog er blevet til. Som læser får man masser inspiration til nye og anderledes måder at anvende kålen på i køkkenet. Den kan både koges, bages, steges, sauteres, dampes, blancheres, braiseres, saltbages og syltes!

Bogen er bygget op efter et simpelt princip. Der er 13 kapitler, som er inddelt i kåltyper. Hvert kapitel indledes med en fortælling om, hvordan kålen har været dyrket, tilberedt og spist gennem historien. Herefter følger en række opskrifter med hver kåltype, og i alt når bogen omkring både forretter, hovedretter og ja, også desserter med kål!

KÅL er en spændende, flot og bredt afdækkende hverdagskogebog om en smagfuld, billig og delikat grøntsag, som fortjener stor opmærksomhed. Opskrifterne er nemme at gå til, og der er med garanti en masse viden, tips og smagssammensætninger at komme efter – uanset om man er studerende på madbudget eller madentusiast.

Titel: KÅL
Forfattere: Peter Nøhr Christensen og Asmus Gamdrup Petersen Jensen
Forlag: FADL’s Forlag

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 Natuzzi
 GUBI
 Jesper Holm
 Faber
 Andre artikler
Meyers - Grøn Mad
At vi bør spise flere grøntsager og mindre kød, for vores sundheds skyld og for planetens...
Læs mere
Meyers Simremad
Simremad er robust, mør, saftig og intens mad, tilberedt langsomt, mens du laver alt mulig andet. Meyers Simremad er en...
Læs mere
Bowls
Bowls er en super lækker kogebog, som fanger to af tidens største tendenser. Vegetarmad og serveringer i skåle...
Læs mere
Feminas køkken
Femina har inspireret kvinder i køkkenet i mange år og bragt variation ind i hverdagens måltider. Nu udkommer Feminas køkken...
Læs mere
Alt det bedste
Spis sundt og få det fantastisk! Gwyneth Paltrows personlige diæt til velvære...
Læs mere
Superfood - Sund mad hver dag
Jamie har været på kur og sætter i sin nye bog fuld fokus på sund og nærende mad som samtidig er....
Læs mere
Uden smør og fløde
I kogebogen giver James Price en række opskrifter på god og velsmagende hverdagsmad HELT uden smør, fløde...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds