ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Vi har kunsten for ikke at dø af sandheden.
Friedrich Nietzsche

HTC One A9

HTC One A9

HTC One-serien er kendt og elsket for sit ikoniske design, og den nyeste model A9 skuffer da heller ikke med sit lækre finish og naturfarver. HTC bruger betegnelsen ”metalmorphics” for den kreative proces, hvor designerne har ladet sig inspirere af naturens skønhed. Farveudgaven Carbon Gray bliver den første, der lanceres i Danmark, og senere kommer også Deep Garnet Red.

Den supertynde metalramme med speciel overfladebehandling sørger for, at HTC One A9 ligger godt og let i hånden, og det hele er kombineret i en herlighed af glas og metal med en 5-tommers Full HD AMOLED-skærm. Smartphonens lysstærke skærm går fra kant til kant og er beskyttet med det knaldhårde Gorilla Glass 4.

Gorillakræfterne bliver også sluppet løs inde i HTC One A9, hvor den nyeste Qualcomm Snapdragon 617-processor med otte kerner sørger for den helt rigtige balance mellem ydelse og batteri-levetid.

Du kommer heller ikke til at mangle plads til dine apps, billeder, videoklip, musik og andet, som skal gemmes på din smartphone. HTC One A9 kommer med 16 GB lagerplads, og det kan nemt udvides med et SD-kort på op til 2 TB. Du har sågar mulighed for at kombinere den interne hukommelse og SD-kortet, så Android-operativsystemet og dine apps ser det som ét stort drev. Du får altså masser af lagringsplads uden at betale en formue.

Lige i øjet og øret
Flotte billeder og lækker lyd er noget af det, hvor HTC One-serien for alvor lægger afstand til konkurrenterne. Det er ikke en hemmelighed, at HTC har brugt mange kræfter på at skabe en fantastisk fotogengivelse og en lydoplevelse, der er enestående på en smartphone.

I HTC One A9 er de to indbyggede kameraer (bagside og front) kombineret med simple og fleksible værktøjer til redigering af foto og video. Bagkameraet har 13 megapixel opløsning og billedstabilisering, der modvirker rystelser, mens frontkameraet bruger den særlige UltraPixel-sensor, der fanger 300 procent mere lys end normale smartphone-kameraer.

For alle fotoentusiaster med professionelle ambitioner er der mulighed for at gemme billeder i RAW-format, som giver stor frihed til efterfølgende redigering. Eller det kan gøres meget simpelt med en enkelt knap i Photo Editor, der giver mere knald på farverne og skarpere billeder.

Det er helt enkelt at skabe dramatiske videosekvenser med HTC One A9. Med værktøjet Hyperlapse kan du ændre hastigheden i dine videooptagelser og afspille dem op til 12 gange hurtigere. Eller du kan bruge HTC Zoe, som blander dine bedste øjeblikke til en serie med billeder og video, klar til at dele med vennerne.

Dine ører skal også forkæles, og her sørger den indbyggede DAC (digital-analog-konverter) for at levere lyd med 24-bit 192KHz til dine høretelefoner. Det er bedre end cd-kvalitet, og kombinationen med den indbyggede forstærker – der har det dobbelte output i forhold til andre smartphones – giver de bedste forudsætninger for musikalsk nydelse.


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Natuzzi
 Jesper Holm
 Subaru
 Rosendahl
 GUBI
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds