| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
Vi har kunsten for ikke at dø af sandheden. | Friedrich Nietzsche |
|
| | | |
| | | Chokolade muffins med stevia |
|  | Chokolade muffins med stevia |
De fleste holder nemlig rigtig meget af kager – måske lidt for meget. Hvorfor ikke forsøge sig med at bruge det naturlige sødemiddel Hermesetas SteviaSweet i Drys-let versionen? Det granulerede Hermesetas produkt i glasset er særdeles velegnet til bagning og så sparer man lige lidt på kalorierne! 8 store eller 12 små chokolade muffins med stevia Anskaf 8 store eller 12 små muffins forme 2½ dl (150 g) hvedemel 1 tsk bagepulver 3 spsk (24 g) Kakaopulver 6 spsk Hermesetas SteviaSweet Drys Let ½ dl (55 g) olie 1 (55 g) æg 1½ dl letmælk 50 g mørk chokolade 65 – 70 % hakket Tilberedning Varm ovnen op til 175 grader. Stil muffin formene på en plade. Hæld alle tørre ingredienser i en skål. Bland olie, æg og mælk i og rør det hurtigt sammen. Fordel dejen i formene og bag dem i ovnen (store ca. 12 min. / små ca. 10 min). Muffins smager bedst afkølede og nybagte. | | |
| Lagt på af LMM | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | |  | | Ciabatta Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød... | Læs mere |
|
| | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |