ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Mennesket falder af og til over sandheden, men for det meste rejser det sig bare op og går videre.
Winston Churchill

Mest populære rejsedestinationer i 2016


British Airways har løftet sløret for de mest populære destinationer i 2016. Listen indeholder en blanding af nye og gamle favoritter – blandt disse er USA stærkt repræsenteret med hele syv destinationer.

Listen er udarbejdet ud fra statistikker og med input fra selskabets medarbejdere rundt om i verden, som har ekspertise indenfor de nyeste rejsetrends og kundernes flydata.

”Vores medarbejdere holder øjne og øre åbne og tager temperaturen på hver eneste destination for at få indblik i, hvad der bliver det næste populære sted at rejse hen. Og vi sørger selvfølgelig for, at vores kunder bliver de første til at høre om det,” siger Peter Rasmussen, nordeuropæisk chef for British Airways, American Airlines og Iberia.

De mest populære destinationer i 2016 (vilkårlig rækkefølge):
• London, England
• Los Angeles, USA
• Cape Town, Sydafrika
• Miami, USA
• New York, USA
• Johannesburg, Sydafrika
• Washington, USA
• San Francisco, USA
• Kuala Lumpur, Malaysia
• San Jose, USA
• Rio de Janeiro, Brasilien
• San Diego, USA
• Singapore

British Airways’ rejseeksperter beskriver her, hvorfor nogle af de populære destinationer for 2016 er interessante at besøge.

San Fransisco, USA
San Fransisco er en af de smukkeste byer på vestkysten og er særlig berømt for sine stejle gader, ikoniske broer og enestående arkitektur – og så er beliggenheden på Pacific Coast Highway helt vidunderlig. Ved havneområdet, Pier 39, kan man få et glimt af søløverne og derfra tage en båd ud for at besøge den tidligere fængsels-ø Alcatraz. Man kan også ta’ ind til byen og hoppe på en af de berømte sporvogne for at spare sine ben for byens stejle gader.

Vidste du, at San Fransisco var en del af Mexico indtil den mexicansk-amerikanske krig i 1848?

San Jose, USA
Centrum af Silicon Valley og verdens hovedstad indenfor teknologi. I San Jose kan man nyde den skinnende californiske sol og besøge berømte seværdigheder som eksempelvis The Tech Museum of Innovation, hvor man kan lære om alt fra computer-chip til rumrejser. San Jose giver en ideel indgang til at udforske resten af Californien og seværdighederne i det naturskønne Pacific Coast Highway.

San Jose er en af British Airways’ nye skud på stammen med start den 4. maj 2016 med en daglig direkte afgang fra London Heathrow Terminal 5.

Vidste du at byen er hjemsted for verdens største Monopoly bræt, som findes i Guadalupe River Park og måler omkring 28 kvadratmeter.

Cape Town, Sydafrika
Udforsk denne smarte og urbane by med berømte kunstgallerier og restauranter i verdensklasse. Hop på svævebanen til toppen af Table Mountain med en uforglemmelig udsigt eller oplev farvandendes hajer på nært hold, hvis du tør! Byen har en pulserende kultur og spændende energi, der står i kontrast til det sublime afrikanske landskab, hvor man finder nogle af verdens bedste vinmarker.

Vidste du, at Sydafrika har elleve officielle sprog, hvor engelsk, afrikaans og Xhosa er de mest udbredte i Cape Town og Western Cape.

Kuala Lumpur, Malaysia
Kuala Lumpur er kendt for sin imponerende skyline og er samtidig en god blanding af smukke strande og tætte regnskove. Nyd udsigten fra de ikoniske Petronas tårne og tag på en tur ud at besøge det imponerende Batu Caves, som er en over 400 millioner år gammel høj med huler og huletempler, som prydes med en 42.000 meter høj gylden statue ved indgangen.

Vidste du, at Malaysia har 65.877 km motorveje – det er mere end jordens omkreds på 40.075 km.

Rio de Janeiro, Brasilien
Forvent det spektakulære i denne kystby, som er berømt for sine lækre Copacabana og Ipanema strande – og ikke mindst den tårnhøje Kristus-statue. I Rio de Janeiro er der altid en slags karnevalsstemning, så gør dig klar til musik, sjov og spænding. I 2016 er der en ekstra særlig grund til at besøge netop denne by, da den danner rammen om Olympiske lege fra d. 5. til 21. august efterfulgt af de Paralympiske lege fra d. 7. til 18. september.

Vidste du, at det er lovligt at male graffiti i Rio de Janeiro, som endda hvert år fejrer en national graffiti dag - d. 27. marts.

Singapore
Denne dynamiske østat er en rig blanding af kinesisk, indisk, malaysisk og vestlig kultur med moderne arkitektur og smukke urbane haver. Gaderne er rene og sikre at færdes i, og turister kan nyde godt af mange forskellige kulinariske og kulturelle oplevelser – blandt andet har Singapore sin helt egen Universal Studio, som er fuld af adrenalindrevne rutsjebaner og forlystelser for hele familien.

Vidste du, at Singapore er blandt de 20 mindste lande i verden med et samlet areal på kun 682,7 kvadratkilometer – til sammenligning er USA omkring 15.000 gange større.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Bruxelles
Du behøver ikke være politiker for at tage til Bruxelles, for byen byder på meget mere end politik...
Læs mere
Berlin
Berlin byder på alt lige fra historiske seværdigheder og kunstmuseer i verdensklasse til masser af shopping...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds