ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
  Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Meyers Simremad

Simremad af Claus Meyer

"Jeg tror, det er, fordi denne særlige måde at lave mad på knytter sig til en særlig måde at være sammen på. Det er de dage, hvor man går til og fra køkkenet, mens duftene intensiveres. Hvor man laver alt muligt andet, mens tiden langsomt, men sikkert tikker frem mod et fælles aftensmåltid. Den magiske ingrediens, der får den slags dage til at skille sig ud fra alle de andre, er selvfølgelig tid. God tid. Den samme ingrediens, der gør hele forskellen i støbejernsgryden eller stegesoen. Denne bog handler om den slags måltider. Langsom mad."

Sådan skriver Claus Meyer i forordet til sin nye, store, smukke og lækre kogebog "Simremad."

Simremad er robust, mør, saftig og intens mad, tilberedt langsomt, mens du laver alt mulig andet. Med sædvanlig indlevelse og pædagogisksans introducerer Claus Meyer de opskrifter, teknikker og remedier, der er nøglen til succes i simregryden. Meyers Simremad er en grundbog, der lærer dig alt om, hvordan du får det bedste ud af en simreret.

På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad.

Princippet er helt enkelt: Du skal bruge en eller anden form for beholder, nogle gode råvarer, noget væske og en varmekilde. Allerede her er du egentlig ret lang, men med hjælp fra denne bog, har du mulighed for at forstå de kemiske processer bag det, der sker nede i gryden. Med den viden bliver du hurtigt i stand til at behandle dine råvarer på en måde, der vil give dig et meget mere smagfuldt resultat.

Bogens mange indbydende opskrifter er inspireret af alverdens køkkener.

Titel: Simremad
Forfatter: Claus Meyer

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Faber
 Natuzzi
 Rosendahl
 GUBI
 UnderCover by LE KLINT
 Jesper Holm
 Andre artikler
Feminas køkken
Femina har inspireret kvinder i køkkenet i mange år og bragt variation ind i hverdagens måltider. Nu udkommer Feminas køkken...
Læs mere
Alt det bedste
Spis sundt og få det fantastisk! Gwyneth Paltrows personlige diæt til velvære...
Læs mere
Superfood - Sund mad hver dag
Jamie har været på kur og sætter i sin nye bog fuld fokus på sund og nærende mad som samtidig er....
Læs mere
Uden smør og fløde
I kogebogen giver James Price en række opskrifter på god og velsmagende hverdagsmad HELT uden smør, fløde...
Læs mere
Den store bagedyst
De allerbedste, flotteste og sjoveste opskrifter fra samtlige fire sæsoner. Den store bagedyst giver et udvalg af de lækreste...
Læs mere
Guide til det japanske køkken
Japansk mad er meget andet end sushi. Det japanske køkken er fuld af friske, sunde og fantastiske...
Læs mere
Ny kogebog om kål
Kogebogen Kål er spækket med inspiration til, hvad man kan kalde grøntsagernes svar på dåsemad...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds