ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Beoplay A1

Beoplay A1

Den nye Beoplay A1 er den mindste Bluetooth-højttaler fra B&O PLAY.

Højttaleren er designet til et liv på farten og kombinerer smukt design af den prisbelønnede danske designer Cecilie Manz med Bang & Olufsen Signature Sound, en integreret mikrofon og en batterilevetid på op til 24 timer.

Designet til hverdagens eventyr
Beoplay A1 har et smukt kuppelformet aluminiumskabinet, som giver den et let og elegant udtryk, samtidig med at det beskytter den avancerede teknologi indeni. Kuplen smelter fuldstændigt sammen med den dobbeltstøbte polymerbase, så overfladen fremstår glat og ubrudt.

Som en del af det ultrabærbare design er der ingen knapper eller ben, som stikker ud fra højttaleren, og overfladen på Beoplay A1 er robust nok til at kunne klare hverdagens knubs. Den kommer med en læderrem, som inviterer til at tage den med overalt, sætte den på rygsækken eller hænge den op i hjemmet.

Bang & Olufsen Signature Sound
Beoplay A1 er baseret på mere end 90 års erfaring med lyd og sætter nye standarder for transportable Bluetooth-højttalere, når det gælder lydspredning, lydstyrke og basgengivelse.

Ved hjælp af en dedikeret DSP-algoritme med avanceret high slope-filtrering, er Beoplay A1 i stand til at skabe et bredt og rumligt 360-graders-lydbillede. Dermed får alle den samme gode lydoplevelse, uanset hvor de befinder sig i forhold til højttaleren.

På trods af sine kompakte mål på 133 x 48 mm og en vægt på kun 600 g er der tale om en fuldt aktiv tovejshøjttaler med kegleformet bas- og mellemtoneenhed af aluminium, en silk dome-diskant på ¾" og avanceret DSP-filtrering med en sprød, kraftig og klar lyd.

Takket være en ny kegleformet bas-/mellemtoneenhed af aluminium med et kraftfuldt neodynium-magnetsystem og kraftige effektforstærkere leverer Beoplay A1 bas helt ned til 40 Hz og har kræfter nok til at holde musikken kørende nonstop i mange timer.

24 timers bærbar afspilning
Beoplay A1 har et genopladeligt 2200 mAh Li-Ion-batteri med op til 24 timers afspilningstid ved almindelig brug. Den lange afspilningstid skyldes den innovative strømstyring i forstærkeren. Med Adaptive Power Management er det muligt at tilføre forstærkerne lige nøjagtigt den mængde strøm, de skal bruge, når de skal bruge den. Det betyder, at strømforsyningen ændres dynamisk efter behovet, hvilket giver en øget batterilevetid.

Indbygget mikrofon til arbejde og fornøjelse
Beoplay A1 har en indbygget mikrofon, som gør det muligt at besvare telefonopkald, og på grund af polymerbasens særlige, patentanmeldte design er mikrofonens følsomhed over for tale ens 360 grader rundt om højttaleren. Dermed kan personen i den anden ende let genkende stemmer, uanset hvor folk taler fra, når bare de er i nærheden af mikrofonen.

Let adgang til din yndlingsmusik
Ved tryk på den runde connect-knap på siden af højttaleren forbindes højttaleren til den senest anvendte enhed og afspiller det senest afspillede nummer. Connect-knappen vil senere blive opdateret med endnu flere funktioner.

Priser og tilgængelighed
Beoplay A1 sælges til vejledende udsalgspris kr. 1.999,- og fås i farverne Moss Green og Natural.


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Faber
 Menu
 GUBI
 Jesper Holm
 Chevrolet
 Hyundai
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds