ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Det er meneskeligt at fejle, men guddommeligt at tilgive.
Alexander Pope

Beoplay A1

Beoplay A1

Den nye Beoplay A1 er den mindste Bluetooth-højttaler fra B&O PLAY.

Højttaleren er designet til et liv på farten og kombinerer smukt design af den prisbelønnede danske designer Cecilie Manz med Bang & Olufsen Signature Sound, en integreret mikrofon og en batterilevetid på op til 24 timer.

Designet til hverdagens eventyr
Beoplay A1 har et smukt kuppelformet aluminiumskabinet, som giver den et let og elegant udtryk, samtidig med at det beskytter den avancerede teknologi indeni. Kuplen smelter fuldstændigt sammen med den dobbeltstøbte polymerbase, så overfladen fremstår glat og ubrudt.

Som en del af det ultrabærbare design er der ingen knapper eller ben, som stikker ud fra højttaleren, og overfladen på Beoplay A1 er robust nok til at kunne klare hverdagens knubs. Den kommer med en læderrem, som inviterer til at tage den med overalt, sætte den på rygsækken eller hænge den op i hjemmet.

Bang & Olufsen Signature Sound
Beoplay A1 er baseret på mere end 90 års erfaring med lyd og sætter nye standarder for transportable Bluetooth-højttalere, når det gælder lydspredning, lydstyrke og basgengivelse.

Ved hjælp af en dedikeret DSP-algoritme med avanceret high slope-filtrering, er Beoplay A1 i stand til at skabe et bredt og rumligt 360-graders-lydbillede. Dermed får alle den samme gode lydoplevelse, uanset hvor de befinder sig i forhold til højttaleren.

På trods af sine kompakte mål på 133 x 48 mm og en vægt på kun 600 g er der tale om en fuldt aktiv tovejshøjttaler med kegleformet bas- og mellemtoneenhed af aluminium, en silk dome-diskant på ¾" og avanceret DSP-filtrering med en sprød, kraftig og klar lyd.

Takket være en ny kegleformet bas-/mellemtoneenhed af aluminium med et kraftfuldt neodynium-magnetsystem og kraftige effektforstærkere leverer Beoplay A1 bas helt ned til 40 Hz og har kræfter nok til at holde musikken kørende nonstop i mange timer.

24 timers bærbar afspilning
Beoplay A1 har et genopladeligt 2200 mAh Li-Ion-batteri med op til 24 timers afspilningstid ved almindelig brug. Den lange afspilningstid skyldes den innovative strømstyring i forstærkeren. Med Adaptive Power Management er det muligt at tilføre forstærkerne lige nøjagtigt den mængde strøm, de skal bruge, når de skal bruge den. Det betyder, at strømforsyningen ændres dynamisk efter behovet, hvilket giver en øget batterilevetid.

Indbygget mikrofon til arbejde og fornøjelse
Beoplay A1 har en indbygget mikrofon, som gør det muligt at besvare telefonopkald, og på grund af polymerbasens særlige, patentanmeldte design er mikrofonens følsomhed over for tale ens 360 grader rundt om højttaleren. Dermed kan personen i den anden ende let genkende stemmer, uanset hvor folk taler fra, når bare de er i nærheden af mikrofonen.

Let adgang til din yndlingsmusik
Ved tryk på den runde connect-knap på siden af højttaleren forbindes højttaleren til den senest anvendte enhed og afspiller det senest afspillede nummer. Connect-knappen vil senere blive opdateret med endnu flere funktioner.

Priser og tilgængelighed
Beoplay A1 sælges til vejledende udsalgspris kr. 1.999,- og fås i farverne Moss Green og Natural.


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 Ford
 Menu
 Jesper Holm
 UnderCover by LE KLINT
 Chevrolet
 Andre artikler
Beopplay P6
Beoplay P6 er designet med stor fokus på detaljerne. Højttalerens form sikrer, at den står sikkert og stabilt, og den jævne overflade i...
Læs mere
Huaweis nye MediaPad M5
En af de udfordringer, tablets har haft, siden de kom på markedet, er deres skrøbelige glasskærm. Men det er fortid med Huaweis nye...
Læs mere
Nye OLED tv fra Sony
Sony lancerer nye tv og udvider deres 4K HDR tv-serier med nye modeller...
Læs mere
JBL Xtreme 2
JBL Xtreme 2 har et nyt, modigt design kombineret med adskillige andre forbedringer, som bygger videre på succesen fra...
Læs mere
Huawei Smart Scale
Ny smart vægt fra Huawei hjælper dig til din drømmekrop...
Læs mere
Creative Chrono
Creative Chrono er en kraftig bluetooth-højtaler, der også fungerer som FM-radio og vækkeur...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds