ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg ved ikke hvad 3. verdenskrig vil blive kæmpet med, men 4. vil blive kæmpet med pinde og sten.
Albert Einstein

BeoVision Eclipse

BeoVision Eclipse

BeoVision Eclipse er TV og musiksystem i én samlet løsning. TV'ets integrerede og kraftfulde 3-kanals SoundCenter på 450 watt med stereolyd og centerkanal overgår de fleste integrerede løsninger og lydbjælker på markedet. Med sin integration af internetradio og musikstreamingtjenester er BeoVision Eclipse et fuldgyldigt musiksystem i sig selv.

Hvis du vælger at bruge ekstra højttalere via den integrerede surround sound-dekoder, er lyden fra centerkanalen afstemt, så den matcher lyden fra alle Bang & Olufsens high-end BeoLab højttalere. Du får med andre ord mulighed for store og medrivende biografoplevelser i dit eget hjem.

Designet er inspireret af det klassiske Bang & Olufsen ideal om æstetisk enkelhed, som understreger lydens vigtighed. Den slanke glasoverflade fortsætter ned under SoundCenteret, som igen udvider sig ud over skærmen på begge sider. Det giver nogle spændende kontraster – mellem billede og lyd, slankhed og volumen. Samtidig integrerer designet på helt naturlig vis alle elementerne i et smukt design.

Den motoriserede gulvstand er noget helt særligt for BeoVision Eclipse. Med et tryk på en knap kan du få fjernsynet til at bevæge sig lydløst hen over gulvet, så det nærmest ser ud som om, at det svæver hen imod dig. Uanset hvor du sidder, kan TV'et altid justeres i forhold til din position, så det ikke kun ændrer TV-oplevelsen, men hele rummets udtryk. BeoVision Eclipse kan desuden monteres på et motoriseret eller manuelt vægbeslag.

Du kan give designet et personligt præg, da det er muligt at tilpasse højttalerens front ved at vælge et cover i enten aluminium eller farvet tekstil. TV'et kan skille sig ud eller falde i med omgivelserne – det er helt op til dig.

Mere end et TV
BeoVision Eclipse er et ekstremt fleksibelt A/V-center. TV'et er udstyret med 4K-billedbehandlingsteknologi og leveres med LG Electronics' nyeste webOS 3.5-platform. Med denne platform får du adgang til dit foretrukne indhold, apps og enheder; det være sig musikstreamingtjenester som Spotify, indholdsudbydere som Netflix, Amazon og YouTube, Blu-ray-afspillere af alle mærker samt dit personlige indhold. Lydstreamingdelen omfatter TuneIn radio, Spotify Connect, Deezer, Chromecast built-in for Audio, AirPlay og Bluetooth-streaming. BeoVision Eclipse samler det hele på ét sted og reducerer dermed kompleksiteten i vores digitale liv drastisk.

Det hele styres med én fjernbetjening, BeoRemote One, som giver mulighed for en høj grad af brugertilpasning. Ved at trykke på en af "MitValg"-knapperne i tre sekunder er det muligt at gemme adgangen til en kilde eller oprette en genvej til indhold eller enheder – f.eks. til streamingtjenester, personligt indhold eller en Blu-ray-afspiller.


Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 GUBI
 Hyundai
 UnderCover by LE KLINT
 Natuzzi
 Rosendahl
 Ford
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds