ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

Fredagsrockprogram fejrer Tivolis 175 års jubilæum

The Hollywood Vampires

For 22. år i træk løfter Tivoli sløret for årets Fredagsrockprogram, som i år vægter, at der er noget for alle på tværs af genrer. Tivoli har netop fået tilladelse til at hæve lydniveauet med 7 dB(A), som vil give en væsentligt forbedret koncertoplevelse med endnu bedre lyd til 20 store koncerter. Programmet spænder fra Kim Larsen over de norske popikoner i a-ha til The Hollywood Vampires med de levende legender Alice Cooper, Johnny Depp og Joe Perry. Der bydes også på Scarlet Pleasure, Marie Key samt hip hop med L.O.C. Tivoli fylder 175 år og åbner jubilæumsåret med Christophers pop-hits fredag den 13. april kl. 22.00

Fredagsrock bliver årligt besøgt af op mod en halv mio. musikfans, hvilket svarer til en håndfuld musikfestivaler tilsammen. I år er der sat ekstra god plads af til de stærkeste aktuelle danske navne samt til koncert-konstellationer, der kun kan opleves i Tivoli. Publikum kan se frem til 24 fredage med i alt 36 bands og artister.

Masser af rock og hip hop
Det er lykkedes at få The Hollywood Vampires på årets plakat. De er kendt for deres fortolkninger af rockklassikere som eksempelvis Led Zeppelins ”Whole Lotta Love”. Programmet tæller også navne som Carpark North, der må betegnes som værende Danmarks førende elektro-rockere, og så er det første gang i over 10 år, at det anmelderroste rockband Mew spiller til Fredagsrock. Magtens Korridorer, der i høj grad er et band med noget på hjerte, er blandt landets mest efterspurgte rock-orkestre og lægger vejen forbi Tivoli i juni måned.

Der bliver gået til stålet når L.O.C., Sivas og Node med udsigt til Nimb og Tivolis kulørte lys går på scenen. Den danske rap-yndling Marvelous Mosell optræder sammen med veteranerne MC Einar og Rockers by Choice. Det er i år 30 år siden at de to sidstnævnte udgav deres debutplader i Danmark, hvilket betegnes som dansk raps fødsel.

Kim Larsen spiller i Tivoli
Fredagsrock ville ikke være Fredagsrock, hvis ikke programmet bød på kærlige genhør med kunstnere, der gennem årene har været publikumsfavoritter og fungeret som lydtapet i vores liv. Der forventes mange fans til Kim Larsen, hvor alle opfordres til at komme i god tid før koncertstart. Navne som Lis Sørensen, Stine Bramsen og Burhan G vil alle byde på sikre og iørefaldende genhør. Michael Falch, der i disse år oplever et regulært comeback på de store scener, er også tilbage i Carstensens Have – denne gang deler han aftenen med Hush, som med et salg på over 100.000 albums er en af Danmarks største succeser inden for folket pop-country.

Alex Vargas er tilbage i Danmark efter en række udsolgte koncerter i England, USA og succes i Royal Arena. Han er om nogen det seneste år blevet en del af lydtapetet både blandt yngre og ældre musikfans. Scarlet Pleasure, der slog igennem i 2014 med radiohittet ”Windy”, er også blandt de mest populære popnavne i Tivoli og det er med stor tilfredshed, at det er lykkedes at sikre den danske trio igen.

Dobbeltkoncerter
Der er i år mere end ti dobbeltkoncerter. Det er værd at lægge mærke til, at Peter Sommer og Gangway samme aften optræder med deres særegne og melodiske sange, der både appellerer til danseskoene såvel som eftertænksomheden. Kesi og Hugo Helmig er begge navne, som i den grad er på vej frem, og mon ikke de kan se frem til et større gennembrud blandt musikfans denne sommer?

Du kan se mere om programmet på tivoli.dk.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hempz
 Dermalogica
 Bison
 Coola
 Weleda
 Odacité Skincare
 Andre artikler
Dansk teatersucces spiller i Sydney Opera House
Det Kongelige Teaters opsætning af Ingmar Bergmans Scener fra et ægteskab har imponeret...
Læs mere
Copenhagen Summer Festival 2018
Den traditionsrige Copenhagen Summer Festival byder som altid på mange godbidder med...
Læs mere
Ofelia Live 2018
For 10. gang har Det Kongelige Teater teamet op med nogle af de stærkeste artister på den danske musikscene lige nu...
Læs mere
Candice Breitz - Love Story
Candice Breitz’ aktuelle videoinstallation Love Story undersøger de omstændigheder, som empati opstår under...
Læs mere
Røde orm i Ulvedalene
Kæmpe teatershow for hele familien...
Læs mere
Music Show Scotland i Jyske Bank Boxen
Det bliver et glædeligt gensyn, når Music Show Scotland, som det eneste sted i Danmark, vender...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds