ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Huaweis nye MediaPad M5

Huaweis nye MediaPad M5

Allerede i denne måned kan danskerne erhverve sig en smuk tablet med en skærm i særklasse og en lydoplevelse ud over det sædvanlige. I Barcelona, hvor den blev præsenteret, er MediaPad M5 blevet mødt med stor anerkendelse fra den internationale skare af tech-journalister.

Huawei MediaPad M5 kommer i handlen hos YouSee, Telia, Telenor og Elgiganten. Og danskerne kan se frem til at få kvalitet og design til en rigtig fornuftig pris. De vejledende udsalgspriser ser ud som følger:

• MediaPad M5 10,8" LTE 64G: DKK 3.699,-
• MediaPad M5 10,8" WiFi 64G: DKK 3.399,-

Der bliver også mulighed for at tilkøbe et lækkert keyboard, som forvandler MediaPad M5 til det perfekte arbejdsredskab til dig, der er på farten. Og med et M5 Flip cover er din nye tablet også godt beskyttet mod slag og ridser.

• Dansk Keyboard M5: DKK 999,-
• M5 Flip cover: DKK 299,-

"På det danske marked har vi store forventninger til den nye MediaPad M5. Det er en tablet, som giver brugeren en rigtig god visuel oplevelse og en lydoplevelse, som ikke kan matches af nogen anden tablet på markedet," siger Senior Marketing Manager, Marie Dam Feldborg, fra Huawei Danmark.

Et stærkt arbejdsredskab
En af de udfordringer, tablets har haft, siden de kom på markedet, er deres skrøbelige glasskærm. Men det er fortid med Huawei MediaPad M5. Tabletten har nemlig, som den første på markedet 2,5D-skærmglas - en løsning, der har været populær blandt smartphones, da det er den gyldne middelvej mellem en helt flad 2D-skærm og en buet 3D-skærm. En 2,5D-skærm har indtil nu været anset som umulig for tablets, men Huawei har knækket koden til at kunne masseproducere dem.

"Vores ingeniører har arbejdet intensivt på at skabe en robust tablet, der kan klare stød og slag, for det kan være svært at undgå som tablet-ejer. Brugerne skal have ro i maven, når de anvender Huawei MediaPad M5, og det kan de på grund af både skærmens design og udformning samt metalrammen, der styrker kanterne og beskytter skærmen," siger Marie Dam Feldborg.

Lyd i særklasse
Huawei forstår vigtigheden af høj lydkvalitet og har derfor samarbejdet med de anerkendte lydeksperter fra Harman Kardon om at skabe den bedst mulige lydoplevelse til brugere, der vil se film, spille spil eller underholdes på anden vis. MediaPad M5 10,8'' har hele 4 højtalere med HD-lyd, hvor selv de tunge beats beholder sin dybde. Den nye tablet har derudover en 'AK4376 audio chip', der understøtter Hi-Res-lyd, hvilket er højeste standard på markedet.

Mange timers underholdning
Det kan være en belastning for øjnene at læse på en tablet i mange timer. Det skal det ikke være. Derfor har Huawei MediaPad M5 en såkaldt 'Eye comfort'-tilstand, hvor det blå lys fra skærmen kan slås fra for en bedre og mere behagelig læseoplevelse. Derudover kan farverne automatisk tilpasse sig lyset i omgivelserne, og billeder justeres automatisk, hvis de eksempelvis er utydelige eller med for lav kontrast. Displayets høje kvalitet skyldes teknologien, ClariVu 5.0.

Både læsehestene og gamerne kan begge få glæde af den nye MediaPad M5. Til de lange spilseancer kan den nye tablet holde i op til 11-12 timer sit 7,500 mAh batteri. Samtidig har den nye MediaPad en 'Quick Charge'-teknologi, der kan lade batteriet fuldt op igen på lige under tre timer. Ved hjælp af den kraftige Kirin 960 octa-core-processor og styresystemet Huawei EMUI 8.0 er gaming-oplevelsen i top, blandt andet fordi ressourcerne udnyttes og allokeres optimalt.


Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Hyundai
 Faber
 Rosendahl
 Subaru
 Menu
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds