ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En vred mand er sjældent fornuftig; en fornuftig mand er sjældent vred.

Beopplay P6

Beoplay P6

Beoplay P6 er designet med stor fokus på detaljerne. Højttalerens form sikrer, at den står sikkert og stabilt, og den jævne overflade i aluminium gør det nemt at gribe fat i den fra enhver vinkel.

Den anodiserede og perleblæste skal i aluminium er forsynet med det karakteristiske hulmønster, der smyger sig elegant om hjørnerne for at sikre 360-graders lydspredning, mens den robuste dobbelte læderrem giver en varm kontrast og et touch af eksklusivitet og pålidelighed. Desuden er det muligt at bruge højttaleren i alle rum i hjemmet takket være det vand- og støvafvisende design.

Beslutningen om konstant at udfordre eksisterende produktionsteknikker har resulteret i det karakteristiske hulmønsterdesign, der karakteriserer højttalerserien, siger designer Cecilie Manz.

"Med Beoplay P6 satte vi nye standarder for bearbejdning af aluminium ved at flytte materialets fysiske grænser og fremhæve den tredimensionelle skal og dens hulmønster så meget som muligt. Denne detalje giver særlige egenskaber, der får lyden til at spredes jævnt i alle retninger, så den kan deles med menneskerne omkring dig. Designet tager højde for de to vigtigste måder at bruge Beoplay P6 på – stående et særligt sted i hjemmet, og mobiliteten, når du tager den med dig", siger Cecilie Manz, der for nylig blev kåret som Designer of the Year på Maison&Objet 2018.

Designet med diskrete referencer til tidligere produkter
Den enkle og brugervenlige grænseflade er designet med referencer til det ikoniske Bang & Olufsen Beomaster 6000-lydsystem. Beoplay P6 har integrerede fleksible knapper, som er fræset ind i aluminiumskabinettet og understreger håndværkets suveræne kvalitet. Materialets fleksible egenskaber og de fine udskæringer gør, at knapperne let kan trykkes ned for derefter at vende tilbage til deres oprindelige position.

Brugerfladen er forsynet med en OneTouch knap, der giver adgang til de intelligente funktioner. Få adgang til Siri eller Google Assistant på din telefon, modtag opkald, eller skift mellem ToneTouch forudindstillingerne via Beoplay App, og få en personlig musikoplevelse.

En kraftfuld og fyldig lydoplevelse
Beoplay P6 er perfekt til alle, der gerne vil opleve den berømte Bang & Olufsen Signature Sound overalt i hjemmet – eller udenfor med Beoplay P6, der leverer op til 16 timers afspilningstid. Lyden er finjusteret af de anerkendte Bang & Olufsenakustikere, og Beoplay P6 leverer kvalitetslyd i fuld båndbredde med en imponerende lydstyrke i forhold til dens størrelse.


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 Hyundai
 Faber
 Menu
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds