ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

OnePlus Bullets Wireless

OnePlus Bullets Wireless

OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless. Med fantastisk lydkvalitet, bluetooth understøttelse og stilfuldt design, har OnePlus skabt morgendagens høretelefoner. Bullets Wireless har en intuitiv funktion, der automatisk sætter lyden på pause og begynder at spille igen, når høretelefonerne sættes sammen ved brug af de indbyggede magneter.

Der er næsten intet værre end trådløse høretelefoner, der løber tør for strøm. Bullets Wireless har otte timers batterilevetid, og med OnePlus Fast Charge kan høretelefonerne spille fem timers kontinuerlig lyd efter kun 10 minutters opladning.

OnePlus Fast Charge er fuldt integreret i Bullets Wireless. Det vil sige, at det ikke er nødvendigt at bruge en OnePlus Fast Charge strømforsyning eller kabel, da ethvert standard USB-C kabel kan bruges med Bullets Wireless. Når brugerne frakobler høretelefonerne fra deres telefon, vil Bullets Wireless efter fem minutter slukke automatisk, så strømmen gemmes, til der er brug for den.

Med Google Assistant integration er hjælpen altid kun ét klik væk. Hold knappen på Bullets Wireless inde, og spørg Google Assistant om hvad som helst.

Intuitivt design
Bullets Wireless er lavet af aluminium for at sikre, at høretelefonerne har en let vægt, der er behagelig at bruge hele dagen igennem. Høretelefonerne forbindes magnetisk for at undgå knuder, og når de bruges sammen med en OnePlus 5/5T eller 6, vil musikken automatisk blive sat på pause, når høretelefonerne sættes sammen.

Når de fjernes fra hinanden, vil musikken begynde at spille igen - præcis fra hvor den stoppede tidligere. Samtidig kan man besvare sine opkald ved at løsne høretelefonerne fra hinanden.

Bullets Wireless har stilfulde og slidstærke ledninger, og kombinationen af det industrielle design og silikoneoverfladen betyder, at høretelefonerne nemt klarer hverdagens skiftende vejr. Bullets Wireless leveres med udskiftelige skumpropper for den perfekte pasform.

Bullets Wireless er skabt for at levere den bedst mulige lydoplevelse - uanset om brugerne hører musik, radio, taler i telefon eller giver beskeder til Google Assistant. Dette sikres bl.a. ved brug af de såkaldte Energy Tubes, der stabiliserer lyde og frekvenser, hvilket giver et støjreducerende, rigt og klart output.

Pris og tilgængelighed
OnePlus Bullets Wireless er tilgængelige fra slutningen af juni på oneplus.com/dk eller hos OnePlus' partnere Telia, Telenor, 3 og YouSee.

Priserne for Bullets Wireless starter fra 599 DKK.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Rosendahl
 Natuzzi
 Faber
 Menu
 Jesper Holm
 Andre artikler
Bose Soundwear Companion
SoundWear Companion højttaleren er udviklet til at holde dig forbundet med musikken, opkald og verden omkring dig...
Læs mere
Polaroid OneStep 2 VF
Polaroid Originals lancerer en ny version af sit succesfulde OneStep 2 instant-kamera. Den nye model hedder OneStep 2 VF...
Læs mere
Beopplay P6
Beoplay P6 er designet med stor fokus på detaljerne. Højttalerens form sikrer, at den står sikkert og stabilt, og den jævne overflade i...
Læs mere
Huaweis nye MediaPad M5
En af de udfordringer, tablets har haft, siden de kom på markedet, er deres skrøbelige glasskærm. Men det er fortid med Huaweis nye...
Læs mere
Nye OLED tv fra Sony
Sony lancerer nye tv og udvider deres 4K HDR tv-serier med nye modeller...
Læs mere
JBL Xtreme 2
JBL Xtreme 2 har et nyt, modigt design kombineret med adskillige andre forbedringer, som bygger videre på succesen fra...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds