ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Stabilisator til mobilen

Zhiyun Smooth 4 billedstabilisator giver dig flotte videooptagelser med mobilen

Mobiltelefoner bruges i stigende grad til at skabe videoklip til YouTube og andre medier med videoindhold. Men det er svært at filme med en mobiltelefon, da optagelserne ofte bliver ujævne og fulde af irriterende rystelser.

Dette problem løser den motordrevne, 3-aksede stabilisator Zhiyun Smooth 4. Det er en såkaldt gimbal, som forvandler din mobiltelefon til et professionelt filmkamera og hjælper dig med at skabe stabile og rolige optagelser under alle situationer.

Passer også til plus-modeller
Den justerbare telefonholder i Smooth 4 kan indstilles til en maksimal bredde på 85 mm, hvilket gør stabilisatoren kompatibel med de fleste mobiler på markedet, herunder modeller i plus-størrelse med en beskyttende ramme monteret. Det gælder for eksempel iPhone 8+ og Samsung Galaxy S9+.

Montering og afbalancering er enkel, og kompositmaterialerne af høj kvalitet samt den ergonomiske design gør Smooth 4 både holdbar, let og behagelige at holde. Et medfølgende ministativ kan eksempelvis bruges, når du selv vil være en del af optagelserne.

Intelligent Motivsporing
Sammen med Zy Play-appen (iOS og Android) giver Zhiyun Smooth 4 et væld af nyttige funktioner til både videooptagelse og fotografering. Hvad med intelligent motivsporing (Object Tracking), for eksempel? Markér dit hovedmotiv på mobiltelefonens skærm, og stabilisatoren sikrer, at motivet altid befinder sig i billedrammen, mens du bevæger dig. Vil du skabe flotte time-lapse-optagelser? Så findes der specielle funktioner som Roll Angle Time Lapse, Motion Lapse og Hyper Lapse.

Dedikerede knapper giver øjeblikkelig kontrol
Takket være et innovativt kontrolpanel med dedikeredeknapper og en speciel skydeknap på bagsiden kan du hurtigt og nemt styre de forskellige indstillinger og stabiliseringsfunktioner uden at skulle trykke på telefonens skærm hele tiden. Knapperne giver også direkte adgang til alle fotoindstillinger som ISO og eksponeringskompensation, eller til at skifte mellem front- og bagkameraet, tjekke det optagede materiale, tænde LED-lampen og endda til at tage panoramabilleder.

En vigtig nyhed i Smooth 4 er tilføjelsen af et brugervenligt zoom- og fokuseringshjul. Det kan blandt andet bruges til at skabe en såkaldt Dolly Zoom- eller Vertigo Shot-filmeffekt. Det er en dramatisk type af kameraoptagelse, der er brugt i mange Hollywood-film lige siden den klassiske thriller Vertigo gjorde teknologien berømt i 1958! Effekten opnås ved at bevæge sig tættere på eller længere væk fra motivet samtidig med, at man zoomer.

Ved at trykke på knappen "Follow Focus" kan du i stedet bruge kontrolhjulet til at styre fokussporingen og justere fokus manuelt. Med andre ord er der mange muligheder for dig, der ønsker at sætte et personligt præg på optagelserne!

PhoneGo-funktion til action og fart
Ved at trykke på knappen på bagsiden af Smooth 4 kan du aktivere funktionen "PhoneGo". Her frigøres det fulde potentiale i alle stabilisatorens motorer, så den kan følge med hurtige bevægelser og kameraoptagelser som at løbe eller optage fra en bil, cykle osv. Med PhoneGo-funktionen kan du skabe lige præcist de actionfyldte scener, som du ønsker!
Lang batteritid og opladning med USB-C
De genopladelige lithium-ion-batterier sikrer, at kamerastabilisatoren kan fungere i op til 12 timer, og en batteriindikator fortæller dig hele tiden, hvor meget strøm, der er tilbage. Hvis det ikke er nok, kan batterierne endda oplades under optagelse ved hjælp af en power bank, der tilsluttes USB-C-stikket på håndtaget.

Frygter du, at telefonen pludselig løber tør for strøm? Ingen grund til panik, for Smooth 4 har også et USB-stik på det selve gimbal-hovedet, som du kan bruge til at oplade fra stabilisatorens batterier.

Pris
Zhiyun Smooth 4 fås i farverne sort og hvid og koster 1.199,- for den sorte model og 1.399,- for den hvide. Du kan finde mere information på focusnordic.dk.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Subaru
 Menu
 Natuzzi
 Chevrolet
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds