ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

OnePlus 7-serien

OnePlus 7 Pro

OnePlus har netop lanceret OnePlus 7-serien, der er den nyeste serie af premium-telefoner. Med brug af den nyeste teknologi rykker OnePlus igen grænserne for den bedste smartphone-oplevelse. Udover OnePlus 7, OnePlus 7 Pro og OnePlus 7 Pro 5G lancerer OnePlus også høretelefonerne Bullets Wireless 2, der giver 10 timers uovertruffen lyd med kun 10 min. opladning.

OnePlus 7 Pro
En større og mere indlevende skærm
Den nye OnePlus 7 Pro tilbyder en QHD+ AMOLED skærm med 19:5:9 ratio, hvilket giver brugerne en indlevende skærmoplevelse - uanset om de spiller spil eller ser en film. Samtidig har skærmen 90Hz, hvilket betyder, at skærmen opdateres 90 gange på blot ét sekund, og som giver en flydende og elegant skærmoplevelse.

Skærmen viser fantastiske detaljer med 516 PPI og 4.49 millioner pixels betyder, at farverne er sprøde og præcise. Med HDR10 og HDR10+ kan indhold fra streamingtjenester opleves i den bedst mulige kvalitet med subtile gradienter og stor detaljerigdom.

Skærmens 6,67" buet glas dækker hele forsiden af telefonen, og med reduceringen af kanterne får brugerne en uforstyrret og glat skærm. OnePlus 7 Pro har fået den højeste bedømmelse, nemlig A+, fra skærmeksperterne hos DisplayMate, hvilket gør telefonens skærm til en af de bedste på markedet.

3 kameraer: Et objektiv for hvert øjeblik
OnePlus 7 Pro anvender OnePlus' avancerede kameraopsætninger, hvilket giver flotte og bjergtagende resultater. Med OnePlus UltraShot-maskinen er kameraopsætningen designet til at gengive de naturlige farver og levere skarpe billeder selv under lave lysforhold.

Den nye OnePlus 7 Pro har tre sekundærkameraer; en 48 MP sensor med optisk billedstabilisering, et 8 MP 78mm teleobjektiv med en f/2.4 blænde med optisk billedstabilisering og et 16 MP 117° ultra vidvinkel objektiv med en f/2.2 blænde.

Et nyt autofokus-system udviklet med intelligent teknologi anvender PDAF, CAF og Laser Focusing metoder til at tage smukke billeder i både dagslys og ved lowlight. Det nye kamera har også en forbedret Nightscape funktion.

Frontkameraet er dækket af safirglas, og pop-up mekanismen er blevet testet over 300.000 gange, hvilket betyder, at kameraet kan åbnes og lukkes 150 gange om dagen - hver dag - i over fem år.

Hurtig og elegant
OnePlus 7 Pro har en imponerende ydeevne og anvender en af de mest kraftfulde processorer på markedet: Qualcomm® Snapdragon TM 855 med 12 GB RAM. OnePlus 7 Pro kommer derudover med UFS 3.0 lagerplads, hvilket gør telefonen perfekt til at håndtere dokumentindlæsninger, gemme billeder fra kameraet, køre apps og meget mere.

Ved hjælp af kunstig intelligens aflæser RAM Boost brugerens adfærd og allokerer flere RAM til hukommelsestunge applikationer. Det betyder blandt andet, at store apps som fx spil starter meget hurtigere, og at flere applikationer kan forblive åbne, uden at det har en effekt på ydeevnen.

Med Warp Charge 30 får OnePlus 7 Pro et batteri på 4.000 mAh, som oplades fra 0 - 50 pct. på kun 20 min. Og det kan endda fortsætte med at oplade helt upåvirket, selv om telefonen bruges til fx tunge spil. Forbedret Screen Unlock betyder, at telefonen nu kan åbnes på kun 0.21 sekunder.

Sublim til spil
Lyden i OnePlus 7 Pro er leveret af Dolbys Atmos, og stereo-højttalersystemet finjusterer både venstre og højre kanaler, så selv de mindste detaljer kan høres. Udstyret med en kraftfuld Haptic Vibration motor tilbyder OnePlus 7 Pro forskellige lag af vibrationer, der understøtter den ideelle og intense spiloplevelse.

Et avanceret vandkølingssystem giver OnePlus 7 Pro mulighed for at forblive kold, selv når den kører de mest intense og tunge spil. Og med Screen Recorder kan brugerne selv optage deres sejre og endda bruge mikrofonen til at kommenterer det hele LIVE.

Fnatic Mode er den professionelle gamers hemmelige våben og tilbyder blandt andet DND (forstyr ikke-tilstand), optimeret processor og grafikkort.

OnePlus 7
OnePlus 7 er endnu et fantastisk flagskib. Med Qualcomm® Snapdragon TM 855, UFS 3.0, Dolby Atmos stereohøjttalere, RAM Boost, ny Screen Unlock teknologi, UltraShot og meget mere er OnePlus 7 et stort fremskridt i OnePlus' historie.

Skarpere og klarere billeder
OnePlus 7 har to kraftfulde objektiver, der giver brugerne mulighed for at tage ekstraordinært smukke billeder. Den primære sensor har et Sony IMX586 med 48 MP, blænde på f/1.7 samt optisk og elektronisk billedstabilisering. Det sekundære kamera er 5 MP, og hele kameraopsætningen er igen drevet af den nye UltraShot maskine.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Ford
 Hyundai
 Natuzzi
 Subaru
 Rosendahl
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds