ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv.
Piet Hein

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 (Foto:Samsung)

Med Galaxy Note10 og Note10+ kombineres kraftfuld ydelse og effektivt batteri med intelligente funktioner og nye kreative muligheder med S Pen – i en stilren mobiltelefon for brugere med høje krav.

Note10 kommer i to størrelser; Galaxy Note10+ med en 6,8” Wide Quad HD+ Dynamic AMOLED-skærm med en tilpasset brugergrænseflade, der gør det nemt at bruge telefonen selv med én hånd. Galaxy Note10 er et alternativ til de brugere, som værdsætter et mere kompakt design, med sin 6,3” Full HD+ Dynamic AMOLED-skærm.

Galaxy Note10 og Note10+ kommer i de nye farver Aura Glow og Aura Black, og har let afrundede kanter med et ergonomisk, tyndt og eksklusivt design. Den allerede prisbelønnede skærm er udviklet til at dække så meget af mobilens forside som muligt for en optimal seeroplevelse.

Skærmen på både Note10 og Note10+ har formatet 19:9 for at gøre det nemmere at arbejde i flere programmer på samme tid og gør episke film og tv-serier mere realistiske. I kombination med den høje ydelse bliver Note10+ den optimale spilmobil. DeX gør det muligt at tilkoble en skærm og arbejde i PC-tilstand, så telefonen bliver en kraftfuld mobil arbejdsstation.

Det intelligente batteri i Galaxy Note10 og Note10+ lærer automatisk af brugerens mønster, og optimerer ydelse og applikationer for længere batteritid.

Tag billeder og optag video som en professionel
Galaxy Note10 og Note10+ har udviklet kameraet så flere brugere får mulighed for at tage billeder og optage video samt redigere med et professionelt resultat. Tag skarpe billeder og selfies selv i mørke med Night Mode og fang scener i bevægelse med veludviklet billedstabilisering. Det er også muligt at filme med bokeh-effekt for at holde foto-objektet i fokus selv i bevægelse. Blandt nyhederne er Audio Zoom, som gør det muligt at fokusere lyden og skabe en større oplevelse af nærvær i film.

Begge modeller er udstyret med et trippelkamera for at fange flere perspektiver. Galaxy Note10+ præsenterer også et helt nyt dybdekamera (DepthVision, VGA) med Time-Of-Flight-funktion, så man kan måle afstand og mål, for eksempel for at se om et møbel passer ind i hjemmet.

Frihed til kreativitet med den nye S Pen
Galaxy Note10 og Note10+ kommer begge med en forbedret version af det kreative værktøj S Pen med BLE (Bluetooth Low Energy). En af de store nyheder i S Pen til Galaxy Note10 er, at den er udstyret med en bevægelsessensor. Med S Pen Air er det muligt at udføre kommandoer som eksempelvis: Roter S Pen med eller mod uret for at zoome med kameraet, op eller ned for at skifte mellem for- og bagkamera eller for at skifte mellem billeder og afspille videoer fra dit galleri.
S Pen har et helt nyt lithium-batteri, hvor 6 minutters opladning (sker automatisk i telefonen) giver 10 timers batterilevetid i standby-tilstand. Det betyder, at brugerne ikke behøver at sætte S Pen tilbage i telefonen så ofte for at lade. Bluetooth-forbindelsen giver brugeren mulighed for at kontrollere en præsentation, pause eller afspille video eller anvende pennen som kameraudløser med ét klik.


Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Rosendahl
 Natuzzi
 Hyundai
 Ford
 Jesper Holm
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds