ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Der var aldrig et geni uden et stænk af galskab.
Aristoteles

Perker-kogebogen


22 danskere med udenlandsk baggrund præsenterer etniske specialiteter og livretter fra det land, deres familier oprindeligt kommer fra.

Vores madkultur har forandret sig meget de senere år. Vi bliver inspireret af indvandrere fra alle dele af verden, men vi er stadig lidt usikre omkring, hvordan vi skal bære os ad med at gøre dem madkunsten efter. Hvilke varer skal vi vælge, når vi står hos den etniske grønthandler? - og hvordan skal maden tilberedes?

Forfatterne til bogen, Bettina Wøhlk og Omar Marzouk, har besluttet sig for at hjælpe alle os tvivlende og usikre. I Perker-kogebogen beskriver en række kendte og ukendte personer, der alle har rødder i udlandet, deres livretter fra deres eller deres forældres hjemland.

Bogens noget særprægede titel er inspireret af den satiriske tv-serie Oplysning om perkerne til samfundet, som Omar Marzouk medvirkede i.

Forlag: Ekstra Bladets Forlag
Pris: 199,00


Skrevet 21. april 2004 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 Faber
 Menu
 Jesper Holm
 UnderCover by LE KLINT
 GUBI
 Andre artikler
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
Power Bowls
Grød og power bowls er blevet et kæmpe sundhedsfænomen, og med denne bog kan du komme med på bølgen...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds