ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
  Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Hvidløgssteak med grøntsager


Rig på vitaminer - fattig på kalorier!

Ingredienser:
(2 personer)

4 myntekviste
4 nye kartofler
1 bundt nye gulerødder
1 bundt friske bønner
4 spsk friske ærter
2 tsk olivenolie
2 oksesteaks
2 fed hvidløg
1 bundt persille
salt

Kog kartoflerne i en stor gryde med letsaltet vand sammen med myntekvistene i 10 minutter. Tilsæt derefter gulerødder og bønner og kog grøntsagerne i 5 minutter til de er møre. Lad ærterne koge med de sidste 2 minutter. Afdryp og hold grøntsagerne varme.

Smør en stegepande med olivenolie og varm den op. Imens skæres små snit i oversiden af steaken forskellige steder. Hak hvidløgne og tryk dem ind i lommerne på kødet.

Når panden er varm, lægges kødet på og steges efter behag. Som en tommelfingerregel siges, at 3,5 cm steak steges i 1½ minut på hver side til de er "rare", 2½-3 minutter på hver side til de er "medium" og 3½-4 minutter på hver side til de er "well done". Der skal skrues ned for varmen til de længere stegetider for at undgå, at steaken brænder på.

Server kødet med de sprøde grøntsager og drys med hakket persille.


Skrevet 27. juli 2004 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Jesper Holm
 Faber
 Natuzzi
 Menu
 GUBI
 Andre artikler
Oksekød med jordnødder
Oksekød og kartofler i kokos-karry sauce, toppet med bønnespirer og jordnødder...
Læs mere
Kylling og rejer i kokossovs
Smagfuld middagsret fra Seychellerne...
Læs mere
Grøn omelet
Omelet med porrer og kartofler...
Læs mere
Lynstegte grøntsager
Sprøde grøntsager serveret med dampende varme jasminris...
Læs mere
Hjemmelavet jordbæris
Lækker hjemmelavet jordbæris til 10-12 personer...
Læs mere
Kartoffelsuppe
Kartoffelsuppe med porer og purløg. Kan nydes både kold og varm...
Læs mere
Lækker tomatsuppe
Tomatsuppe er en rigtig efterårs- og vintersuppe og så er den tilmed fedtfattig...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds