| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | |
| | | | | | |
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst. | Storm P |
|
| | | |
| | | Hjemmelavet pizza |
| Er der noget bedre end hjemmelavet pizza? Du kan lave bunden lige så tyk eller tynd, som du vil, fylde den med alle dine yndlingsingredienser, og så får du den tilmed serveret varm, fordi du ikke behøver at vente på pizzabudet. Dej: 25 g gær 2½ dl lunkent vand 2 spsk madolie 1 tsk groft salt ca. 400 g pizzamel/durummel Tomatsauce: 1 stor dåse koncentreret tomatpuré 2 tsk fintrevet løg 2 små, knuste fed hvidløg 1 tsk tørret oregano 1 tsk sukker ½ tsk groft salt ½ dl madolie Ideer til fyldet: Ost Skinke i strimler Hakket, brunet oksekød Champignoner Paprika Ananas chili bacon Fremgangsmåde: Rør gær og vand sammen i en skål til gæren er opløst. Tilsæt olie, salt og mel. Ælt dejen godt sammen. Dæk skålen til og stil dejen til hævning et lunt sted i omkring 40 minutter. Mens dejen hæver røres alle ingredienserne til saucen sammen i en skål. Tænd for ovnen og sæt en bageplade til opvarmning nederst i ovnen. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. lidt mere mel. Rul dejen ud i en cirkel og læg den på et stykke bagepapir. Fordel tomatsaucen og fyldet efter eget valg på pizzabunden. Bag pizzaen i omkring 25 minutter ved 200 grader. | | |
| Skrevet 1. marts 2008 af TH | | | |
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | |
| | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |