ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Salat med små frokostbrød


Pak en picnickurv med en dejlig frokost og tag ud i det fri!

Ingredienser

Frokostbrød:
25 g gær
1½ dl lunkent vand
1 knsp groft salt
1 spsk vindruekerneolie
250 g hvedemel
1 sammenpisket æg til pensling

Fyld:
2 finthakkede tomater
½ løg
100 g revet ost
1 tsk tørret oregano
friskkværnet salt og peber

Salat:
1 icebergsalat revet i grove stykker
50 g rucolasalat
1 rød peberfrugt i tynde strimler
½ agurk i tynde, skrå skiver
300 g kyllingeinderfilet i strimler
10 g smør eller olie
½ tsk stødt chili
½ tsk groft salt

Fremgangsmåde

Dej:
Kom vandet i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt olie og salt. Sigt melet i lidt af gangen. Slå dejen godt sammen med en grydeske. Dæk skålen til med et rent viskestykke og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. ½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Del dejen i 12 stykker og form dem til runde boller. Tryk dem derefter helt flade, så fyldet kan fordeles ovenpå.

Fyld:
Bland tomater, løg, oregano, salt og peber i en skål. Fordel blandingen på de 12 dejplader og drys med revet ost. Pensl kanten på dejpladerne med æg og fold forsigtigt hvert stykke dej sammen om fyldet. Tryk kanten godt sammen, pensl med æg og fold den op og ind i små "knæk". Fordel de små frokostbrød på en bageplade med bagepapir og pensl dem med æg. Bag brødene midt i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader.

Salat:
Bland iceberg, rucola, peberfrugt og agurk i et stort fad. Steg kyllingefileterne i lidt smør eller olie i ca. 2 minutter. Drys med chili og lad kødet køle af inden det blandes i salaten.


Skrevet 12. juli 2005 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 GUBI
 Menu
 Faber
 Natuzzi
 Rosendahl
 Jesper Holm
 Andre artikler
Hjemmelavet Chai te
Krydret indisk te med et drys kanel...
Læs mere
Lynstegte grøntsager
Sprøde grøntsager serveret med dampende varme jasminris...
Læs mere
Oksekød med jordnødder
Oksekød og kartofler i kokos-karry sauce, toppet med bønnespirer og jordnødder...
Læs mere
Hjemmelavet jordbæris
Lækker hjemmelavet jordbæris til 10-12 personer...
Læs mere
Tassimo My Way
Takket være den patenterede Tassimo Intellibrew-teknologi kan du få en kop kaffe med den perfekte kvalitet, størrelse og...
Læs mere
Iste med mynte og lime
Forfriskende, smagfuld iste med mynte og lime...
Læs mere
Cafe latte i tre variationer
Cafe latte choko, cafe latte sirup og cafe latte vanille. Kun fantasien sætter grænser!
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds