| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | |
| | | | | | |
Den gamle øje-for-øje filosofi fører kun til, at alle til sidst bliver blinde. | Martin Luther King |
|
| | | |
| | | Mocca/Choko is |
| Is er godt - specielt i sommervarmen. Her er opskriften på hjemmelavet mocca/choko is. (4 personer) ½ l sødmælk 1-2 flækkede vaniljestænger 6 pasteuriserede æggeblommer 125 g sukker 2 små breve espresso kaffepulver 3 spsk kogende vand 100 g revet chokolade Mælk og vaniljestænger hældes i en gryde og bringes i kog. Tag gryden af varmen og lad mælkeblandingen trække. Pisk æggeblommer og sukker i en skål. Tilsæt ca. 1 dl af den varme mælk, og hæld derefter blandingen tilbage i gryden, som varmes op endnu en gang. Rør godt rundt i blandingen til konsistensen er cremet og tyk. Fisk vaniljestængerne op og lad blandingen afkøle nogle minutter. Rør espressopulveret ud i 3 spsk kogende vand og tilsæt dette. Lad cremen køle helt af inden chokoladen tilsættes, så den ikke smelter. Hæld derefter blandingen i en ismaskine eller frys under jævnlig omrøring. | | |
| Skrevet 5. august 2005 af TH | | | |
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | |
| | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |