| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
Lykken er som en parfume: Vi kan ikke stænke den på andre, uden at et par dråber rammer os selv. | William Shakespeare |
|
| | | |
| | | Kransekage |
| Klokken slår tolv, champagnen flyder og folk kysser og krammer. Det er blevet tid til at få kransekagen på bordet. Hvorfor ikke glæde familie og venner med en lækker hjemmelavet kransekage i år. Her har du en god opskrift, som med garanti vil få dine gæsters tænder til at løbe i vand: Ingredienser: Dej 500 g rå marcipanmasse 100 g sukker 2 pasteuriserede æggehvider Glasur 1 pasteuriseret æggehvide 150 g florsukker ½ tsk hvidvinseddike Fremgangsmåde: Marcipanmassen æltes godt sammen med sukker og æggehvider. Tril dejen i stænger og klem dem spidse på midten. Kransekagedejen skæres enten i små stykker eller formes i runde ringe i forskellige størrelser, der sættes oven på hinanden. Bages ved 250 grader i 6-7 minutter. Sigtet florsukker, æggehvide og eddike røres sammen til glasuren er tyk. Hæld den derefter i et papirkræmmerhus og pynt den afkølede kransekage med tynde striber glasur. | | |
| Skrevet af TH | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |  | | Ciabatta Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød... | Læs mere |
|
| | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |