ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Shopping i verdens modemekkaer


Shopping i London

London er en fantastisk storby. Fyldt af liv, travle mennesker, de velkendte røde busser og sorte gammeldags taxaer.

London er et af verdens førende modemekkaer. Du finder alt hvad hjertet begærer, så lad dig bare friste.

De fleste store britiske og internationale brands er centreret omkring Oxford Street og Regent Street. Her kan du finde dine yndlingsmærker og shoppe for en fornuftig pris. Det er for eksempel her Top Shop har deres 3 etagers butik, hvor man altid kan gøre et rigtig godt køb til en lille pris. Knightbridge huser storcentre som Harrods og Harvey Nichols, hvor varerne typisk ligger i den pæne ende af skalaen. Vil du handle designervarer er Bond Street og Sloane Strett idelle. Her finder du alt fra Dolce & Gabbana til Gucci og Burberry. Er du mere til mindre, selvstændige butikker skal du lægge vejen forbi de små gader ved Covent Garden eller besøge den populære bydel Soho.


Shopping i Paris

Paris, romantikken by, huser så fantastiske seværdigheder som Eiffeltårnet, Notre Dame og Louvre. Paris er en unik by, der konstant byder på nye oplevelser. Byen kendt for at være en af verdens absolut førende inden for modeverdenen. Kendte designere som Chanel, Yves Saint Laurent og Jean-Paul Gaultier har deres ophav her.

Paris er en drøm for en ægte shopaholic. Er du på udkig efter designervarer skal du lægge vejen forbi Haute Couture butikkerne på Rue du Faubourg Saint-Honoré og Avenue Montaigne. Kvalitetssko, tasker og lædervarer findes desuden på Rue du Cherce-Midi og Rue de Grenelle. Trendsættende mode findes også i butikkerne omkring Rue Etienne Marcel og Place des Victoires.

Champs-Elysee var tidligere kendt som et af de bedste shopping-steder i Paris, men den berømte gade er ikke længere hvad den har været. I dag er det fastfood-kæder og biografer der dominerer. Gaden er dog værd at besøge hvis ens interesseområder falder ind over musikkens verden. Virgin Megastore ligger på Champs-Elysee og skulle være himlen for den ægte musik-elsker. Er man til mainstreem shopping er stormagasinerne Printemps og Galerie LaFayette værd at bruge lidt tid på. De ligger side om side på Boulevard Haussmann, der udover stormagasinerne også byder på en masse gode butikker til dem, der tænker over pengene før de svinger visa-kortet.

Shopping i New York

Pulserende storbyliv, frihedsgudinden, Time Square og yellow cabs er blot få at de ting man forbinder med New York.

Man kommer ikke udenom den berømte Fifth Avenue, hvis man vil på vaskeægte shopping i New York. I den dyre ende af gaden finder man alle de eksklusive designere fra Amerika og Europa, såsom Versace, Prada, Louis Vuitton og Fendi, men Fifth Avenue er også stedet hvor man finder den populære NBA Store. Basketball fra gulv til loft, lige fra plakater og de originale træningstrøjer til smykker og den nye ’nba4her’ serie, båret af divaer som Mariah Carey og Eve. Vil man shoppe smykker i New York er Tiffany’s, også beliggende på Fifth Avenue, et godt bud.

Soho er en af de mest eftertragtede og dyre steder at bosætte sig for en New Yorker. Det er i denne del af byen man finder alle de fine gallerier, men det er også her man finder de små selvstændige butikker, der skiller sig ud fra mængden.

Er man til lidt mere nede-på-jorden shopping er stormagasinerne Bloomingdales og Macy’s et godt bud. Her er noget for enhver smag og prisklasse. Mærkerne er lige fra Guess og Esprit til Ralph Lauren og Calvin Klein. Begge stormagasiner er beliggende i nærheden af Broadway.


Shopping i Milano

Milano er indbegrebet af mode, og man skal ikke tage hertil, med mindre man har lidt penge på kontoen.

Quadrilatero d'Oro er den italienske betegnelse for det område vi herhjemme kalder den gyldne firkant. Området er indrammet af de fire gader Via della Spiga mod nord, Via Sant Andrea mod øst, Via Monte Napoleone mod syd og Via Allesandro Manzoni mod vest. Det er her man finder alle de store modehuse, som uden tvivl er et besøg værd. Butikkerne minder om kæmpestore gallerier, der præsenterer alt tøjet fra de nyeste kollektioner. Gucci, Paul Smith, Versace, Prada, Dolce & Gabbana, Moschino og Valentino ligger side om side i det eksklusive område.

Sydvest for Milanos centrum ligger det oprindelige arbejderkvarter, Ticinese, der de seneste år er blomstret op. Stedet huset mange unge designere. Det er derfor ideelt at tage hertil, hvis man er på jagt efter streetwear eller italiensk avantgarde.


Skrevet 31. oktober 2011 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Canada Goose
 Peak Performance
 Tiger of Sweden
 Sandwich
 InWear
 MICHA
 Andre artikler
Pureleaf
Det danske smykkebrand PureLeafs elegante design er bogstaveligt talt groet i naturen...
Læs mere
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Tommy Hilfiger Icons
Kollektionen er inspireret af Tommy Hilifgers maritime historie og velkendte klassikere...
Læs mere
Farverige Odd Molly
Odd Molly er farverigt, feminint og mønstret...
Læs mere
Barbro Sko
Savner du elegante sko, som samtidig er så behagelige, at du nyder at have dem på hele dagen?
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
 ZoomRooms
 b.young
 becksöndergaard copenhagen
 Bison
 BY GROTH
 By Malene Birger
 Canada Goose
 Cottonfield
 Designers Remix
 Fransa
 Frk. Lisberg
 Gestuz
 Iceman
 ICHI
 InWear
 Jackpot
 Matinique
 MICHA
 Noa Noa ApS
 Part Two
 Peak Performance
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Saint Tropez
 Sandwich
 Soaked in Luxury
 Tiger of Sweden
 Tiger of Sweden
 Triumph
 TURNOVER
 VILA
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds