ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den, som i en diskussion henviser til en autoritet, bruger ikke sin forstand, men kun sin hukommelse.
Leonardo da Vinci

Middagsmad i en fart


I vores travle hverdag kan det være svært at finde tid til at handle ind og få idéer til nye og spændende middagsretter dag efter dag. Så hvorfor ikke lade andre gøre arbejdet for dig?

RetNemt.dk leverer middagspakker direkte hjem til din hoveddør. Hver pakke består af en opskrift på et sundt og lækkert måltid, samt alle de ingredienser, der skal til for at tilberede måltidet. Så behøver du hverken at tænke på indkøb eller bruge energi på at finde på nye og spændende opskrifter.

Man kan frit vælge hvilken slags opskrifter man ønsker - der er fire forskellige køkkener at vælge imellem. Og du bestemmer selvfølgelig selv hvor mange pakker du vil have tilsendt af gangen.

Et eksempel på en middagret fra RetNemt.dk fra denne uge:

Japansk nudelsuppe

Ingredienser:
(2 personer)

1 spsk madolie
ca. 280 g kyllingebrystfilet
1 fed hvidløg
½ spsk frisk ingefærrod
50 g japanske shiitakesvampe
100 g nudler
1 liter vand
2 hønsebouillonterninger
100 g baby spinatblade
1-2 forårsløg
wasabipasta (japansk peberrodscreme)

1. Hak hvidløg fint og riv ingefæren. Rens svampene og skær dem i skiver.

2. Skær kyllingebrystfileterne i små tern. Varm olien i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingekødet ca. 3 minutter heri. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe og svits yderligere 2 minutter.

3. Bræk nudlerne i stykker på 4 cm. Tilsæt nudler, bouillonterninger og vand og bring suppen i kog. Lad den simre under låg i ca. 10 minutter.

4. Skyl spinat og snit forårsløg fint og tilsæt begge dele under omrøring lige før serveringen.

5. Servér suppen portionsvis med wasabi-pasta til. Pastaen røres i suppen efter smag og behag, da den er meget stærk.


Læs mere eller tilmeld dig her!


Skrevet 19. januar 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 GUBI
 Natuzzi
 Jesper Holm
 Faber
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Kylling og rejer i kokossovs
Smagfuld middagsret fra Seychellerne...
Læs mere
Lynstegte grøntsager
Sprøde grøntsager serveret med dampende varme jasminris...
Læs mere
Grøn omelet
Omelet med porrer og kartofler...
Læs mere
Laksetærte
Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske...
Læs mere
Banan/jordbær smoothie
En lækker smoothie som alle kan lide...
Læs mere
Iste med mynte og lime
Forfriskende, smagfuld iste med mynte og lime...
Læs mere
Hjemmelavet iste
Hvorfor betale i dyre domme for iste på flaske, når man kan lave det selv – let og lækkert!
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds