| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | |
| | | | | | |
Der var aldrig et geni uden et stænk af galskab. | Aristoteles |
|
| | | |
| | | Lynstegte grøntsager |
|  | Foto: Dreamstime |
Ingredienser: 4 gulerødder 100 g bambusskud 250 g kinakål 100 g sukkerærter 1 dl bønnespirer 4 spsk østerssauce vindruekerneolie sesamolie Fremgangsmåde: Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skrå skiver. Bambusskudne skæres i små stave og kinakålen i strimler på ca. 3 cm. Opvarm en wok over kraftig varme og tilsæt 3 spsk vindruekerneolie. Lynsteg gulerødder og kinakål 1 minut. Tilsæt bambusskud, sukkerærter og bønnespirer, som vendes jævnligt. Efter 2 minutter røres østerssaucen i. Svits grøntsagerne endnu et minut. Tag retten fra varmen. Drys med et par dråber sesamolie inden servering. De lynstegte grøntsager serveres sammen med dampende varme jasminris. | | |
| Skrevet af TH | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | |  | | Tassimo My Way Takket være den patenterede Tassimo Intellibrew-teknologi kan du få en kop kaffe med den perfekte kvalitet, størrelse og... | Læs mere |
|
| | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | |
| | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |