ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der var aldrig et geni uden et stænk af galskab.
Aristoteles

Perfection fra Holmegaard


For første gang kan vintjenere vælge et Holmegaard-glas, der er født til et liv som professionelt vinglas. Serien er skabt af eksperter, der ved, hvordan et vinglas skal fungere, og hylder samtidig Holmegaards tradition for stærkt og tidløst design. Det gør glassene til en stor oplevelse – både at dække op med og drikke af. Navnet er Perfection.

Det er hårdt arbejde at være professionelt vinglas. Det skal kunne favne nogle af de fineste vine i verden, og det skal kunne gå i en industriopvaskemaskine. Derfor bliver der stillet helt særlige krav til de glas, der hver aften bliver sat frem på restauranterne. Nu lancerer Holmegaard sin første glas-serie nogensinde til den professionelle vintjener. Resultatet er Perfection – en serie vin-rigtige glas, der er skabt af eksperter, der ved, hvordan et vinglas skal fungere.

Serien består af fire glas; Perfection Hvid, Perfection Rød, Perfection Stor Rød og Perfection Vand. Fælles for glassene er, at de er skabt til tidens vin.

"Tidligere lavede man glas efter, hvordan de franske vine teede sig. Men i dag drikker vi også mange oversøiske – og dermed langt kraftigere – vine. Det kræver en helt anden tankegang, når man designer vinglas," forklarer Tom Nybroe, der har formgivet og designet Perfection.

For at sikre den ultimative funktionalitet har Holmegaard lyttet til dem, der arbejder med vinglas hver eneste aften – vintjenere fra restaurationsbranchen. Det betyder, at Perfection matcher de professionelles krav til åbning, overflade og rumindhold. Men på intet tidspunkt er der indgået designmæssige kompromisser – det enkle, stringente formsprog hører tydeligt hjemme i Holmegaards klassiske designtradition. Perfection har dermed det bedste fra både designverdenen og restaurationsbranchen.


Lagt på 10. april 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Irish Coffee
Irish Coffee er en ægte klassiker...
Læs mere
Alternativ til almindelig kaffe
Det er ikke alle, der er vilde med en kop sort kaffe, er du en af dem, så kig med her...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds