ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv.
Piet Hein

Brunch


Tag det bedste fra morgenmad og frokost, og du har en brunch – den perfekte mulighed for at slappe af med venner og familie. Denne bogs 30 lækre opskrifter gør det sjovt og nemt at tilberede en brunch – og skønt at spise den.
"Brunch" indeholder lækre og anderledes opskrifter på alt fra baked beans, blødkogte æg og french toast til vafler, muffins og iskaffe.

Forfatter: Louise Pickford
Fotos: Ian Wallace
Forlag: Lademann
ISBN: 87-15-10380-3


Eggs Benedict (opskrift fra bogen)

4 store skiver parmaskinke
4 æg fra frilandshøns
4 flade ciabattaboller eller lignende brødtype

Hollandaisesauce:

250 g usaltet smør
3 æggeblommer fra frilandshøns
2 spsk vand
1 tsk friskpresset citronsaft
havsalt og friskkværnet sort peber

Lav hollandaisesaucen ved at smelte smørret forsigtigt i en lille gryde over meget lav varme, uden at det bruner. Hæld æggeblommer, vand og citronsaft i blenderen og blend indtil det er skummende. Lad maskinen blive ved med at køre og hæld langsomt og jævnt det smeltede smør i, indtil saucen er tyk og skinnende. Hæld saucen over i en skål, der står i en gryde med varmt vand. Læg låg på og hold den varm.

Grill eller steg skinkeskiverne, indtil de er meget sprøde, og hold dem varme i en lun ovn. Til de pocherede æg bringes en gryde med letsaltet vand i kog. Tilsæt en tsk spiseeddike og skru ned, så vandet koger for lavt blus. Rør godt rundt i vandet med en gaffel og slå to æg ud i vandet. Kog dem i 3 minutter, tag dem op med en hulske og gentag processen med de to andre æg.

Rist samtidig de hele boller og læg et stykke sprødt skinke øverst på hver af dem. Læg et pocheret æg ovenpå skinkestykkerne. Øs hollandaisesauce over æggene, drys med salt og peber og server straks.


Skrevet 8. maj 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Faber
 GUBI
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 Jesper Holm
 Natuzzi
 Andre artikler
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
Power Bowls
Grød og power bowls er blevet et kæmpe sundhedsfænomen, og med denne bog kan du komme med på bølgen...
Læs mere
Webers største hits
Webers største hits er en grillbog, som vi kender den, når den er bedst - skrevet af James Purviance, Webers millionsælgende...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds