ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Når en mand åbner bildøren for sin kone er det enten en ny bil eller en ny kone.
Prince Phillip

Fedtfattig mad der smager


”Fedtfattig mad der smager” har mere end 100 delikate opskrifter. Uundværlig for den som vil have et slankere liv, uden at sætte madglæden over styr.

Bogen henter inspiration overalt i verden, hvor man forstår at kæle for smagsløgene. Sydeuropæiske og ikke mindst asiatiske køkkener spiller en væsentlig rolle. Idet man netop dér gennem brug af krydderier, krydderurter, krydderpastaer samt særlige saucer forstår at skabe retter, som virkelig smager af noget – uden at være for tunge eller fede.

Bogen er opdelt i følgende typer mad: Supper og forretter; Salater; Grønsagsretter; Fiskeretter; Ris, pasta og bælgfrugter; Kødretter; Fjerkræ og fuglevildt; Desserter; Brød; Fonde og dressinger. Alle opskrifter er smukt illustreret med farvefotos.

Forlag: Gyldendal
ISBN: 87-00-36636-6


Fiskespid Madras
(Opskrift fra bogen)

Fiskespid Madras er tilberedt med havtaske, fordi netop denne fisk holder sin facon godt og ikke smuldrer.

Ingredienser:
4 spsk yoghurt naturel
3 spsk limesaft
1 fed knust hvidløg
1 tsk stødt karry
6 dråber tabasco
1 tynd skive finthakket, frisk ingefær
500 g havtaske i tern af 2½ cm
12 store rejer uden skal
12 muslinger uden skal
Salt, friskkværnet sort peber

Garniture:
1 spsk grofthakket, frisk koriander
Limebåde

Fremgangsmåde:
Bland yoghurt, limesaft, hvidløg, karry, tabasco, hakket ingefær og salt samt peber og smag til.

Vend fisk, rejer og muslinger forsigtigt rundt i den krydrede yoghurtblanding, dæk fadet og stil det på køl i 4 timer.

Sæt skiftevis fisk, rejer og muslinger på 4 grillspid. Tør overskydende marinade af.

Læg spiddene på bagepapir penslet med lidt olie og stil bagepladen ind under en forvarmet grill. Grill spiddene i ca. 6 minutter, til fisken er mør, men stadig fast. Pensl lidt yoghurtmarinade på undervejs.

Anret fiskestykkerne på et fad, drys med koriander og læg limebådene ved.


Skrevet 8. maj 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 Faber
 UnderCover by LE KLINT
 Jesper Holm
 Menu
 Rosendahl
 Andre artikler
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds