ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Svineriet


”Svineriet” er beliggende i det indre latinerkvarter i Århus Midtby. ”Svineriet” er ikke blot en gourmetrestaurant, men også vært ved et bredt udvalg af aktiviteter fokuseret omkring gastronomien. Kokkeskole, kurser, vinsmagninger og en årligt tilbagevendende trøffel-aften, er blot nogle af eksemplerne herpå. Derudover danner ”Svineriets" køkken, ramme om optagelser til både kogebøger og mad-udsendelser på tv.

Navnet på restauranten er i øvrigt en lille historie, i sig selv - Niels-Chr. Jönsson og Michael Larsen fortæller: ”En skrøne fortæller, at lokalerne blev bygget til opbevaring af korn og svin, der blev transporteret med båd over Kalø Vig fra Mols til Århus, inden svinene på hestevogn blev sendt videre til slagtning. Vi har valgt at tro på denne skrøne, som kan give en logisk men romantisk forklaring på navnet "Svineriet". Der findes en nyere og mere sandfærdig fortolkning af navnet, som har en rigtighed, der ikke kan diskuteres. Lokalerne blev benyttet som opbevaringslokale af regi og effekter for den tidlige start af Frontløberne. En del af lokalerne blev ryddet til et værksted, der skulle benyttes i forbindelse med Festugen i Århus. De to folk, der stod bag værkstedet, formåede at gøre lokalerne endnu mere uoverskuelige, og i resten af huset opstod hurtigt begrebet: "Vi går lige ned i Svineriet". Og sådan har det været lige siden.”

”Svineriet” er inspireret af det italienske og sydeuropæiske køkken, men har samtidig dybe rødder i det nye danske køkken.

Der kan reserveres bord på telefon 86 12 30 00.

Du kan finde mere information på www.svineriet.dk


Skrevet 29. maj 2006 af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook

Kommentarer

Du skal være logget ind, for at kunne tilføje din kommentar.
 Jesper Holm
 Noa Noa ApS
 Saint Tropez
 MICHA
 b.young
 Natuzzi
 Andre artikler
Hold din krop sund og smuk
Syv gode råd der holder din krop og dit sind i god form...
Læs mere
Sæt fokus på din søvn
Søvnmangel er lige så alvorligt for vores helbred som alkoholproblemer og overvægt…
Læs mere
Hold gang i romancen
Det kan være svært at holde gang i romantikken når forelskelsen er dalet...
Læs mere
Et godt grin er guld værd
Findes der noget bedre end et godt grin? Et af dem, der får os til at slå os selv på låret...
Læs mere
Husk komplimenterne
Komplimenter er svære at give og modtage...
Læs mere
Mad der sætter gang i forbrændingen
Strammer bukserne for meget om maven? Så er det på tide at få sat gang i forbrændingen...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds