ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Ingen grillfest uden Weber

Billede: Weber

Da George Stephen, grundlæggeren af Weber Stephen Products Co., designede den første kugleformede grill i 1952, startede han en baghaverevolution. Han var træt af de mange åbne grill, som udsatte maden for vind, aske og opblussende flammer. Derfor bestemte han sig for at sætte låg på - bogstaveligt talt. På det tidspunkt arbejdede George for Weber Brothers Metal Works i Chicago, hvor man støbte skibsdele. Det var her, Georges idéer tog form. Han vidste, at en kugleformet gryde med låg var nøglen til succes. Han tilføjede tre ben i bunden, et håndtag i toppen og tog besynderligheden med hjem. Georges naboer grinede, da de så hans anderledes grill, men da de smagte det perfekt tilberedte kød, blev de nødt til at eje en af disse grill. Pludselig var Georges "tåbelighed" så efterspurgt, at han ikke kunne fremstille dem hurtigt nok. Weber kuglegrillen blev hurtigt et amerikansk symbol på god mad og underholdning.

Herhjemme er Weber grillen også blevet et must ved enhver grillfest. Det populære mærke er blevet en garanti for velsmagende bøffer, sprøde pølser og alt hvad der ellers hører sig til en rigtig hyggelig middag under aftensolen.

Prøv denne opskrift næste gang du skal grille kød på din Weber grill:

Grillede bøffer i chili og hvidløgsmarinade

Ingredienser:

4 skiver oksefilet 150-200 g

Marinade:

2 tsk friskhakkede chili
4 fed hvidløg
2 spsk friskhakket timian
2 spsk rosmarin
2 spsk friskhakket basilikum
1 dl indonesisk soya
½ dl olivenolie
Friskkværnet salt & peber
saften fra en citron

Fremgangsmåde:

Rør alle ingredienserne sammen til en smagfuld marinade. Læg kødet i marinaden og lad det trække i et par timer. Grill bøfferne 2-3 minutter på hver side.


Skrevet 19. juni 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Jesper Holm
 Rosendahl
 Faber
 GUBI
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Morsø River Vase
Med inspiration fundet i floden, der snor sig gennem det nordiske landskab, er Morsø-vasen 'River' en lektion i indre ro...
Læs mere
Nuance bakkebord
Nuance har netop lanceret et bakkebord i et moderne, skandinavisk design...
Læs mere
LE KLINT Caleo
Mødet mellem Rikke Frost og LE KLINT har ført til et nyt spændende samarbejde, der betyder...
Læs mere
Zone bordskånere
Giv dine varme skåle og fade et smukt og sikkert ståsted på middagsbordet...
Læs mere
Södahl Pansy
Find ro i soveværelset med sengetøj, der emmer af landlig idyl...
Læs mere
Vipp lancerer to nye lamper
Vipp udvider lampeserien med varianter af deres væglampe og pendel...
Læs mere
Rosti Mixkande i rustfrit stål
En af køkkenets helt store klassikere lanceres nu i rustfrit stål...
Læs mere
 ZoomRooms
 Faber
 GUBI
 Jesper Holm
 Menu
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds