ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den gamle øje-for-øje filosofi fører kun til, at alle til sidst bliver blinde.
Martin Luther King

Lalandia


Lalandia giver familier mulighed for at kunne holde en sjov og aktiv ferie uanset vejr og årstid. Det betyder, at en tur i Lalandia altid er vellykket – uanset om det danske vejr viser sig fra sin bedste eller mest drilske side.

Badelandet
600.000 glæde gæster besøger hvert år Lalandias badeland - og det er der en god grund til. De 3 kæmpestore pools giver nemlig rig mulighed for svømning, vandlege og underholdning.

De 4 vilde rutsjebaner giver sus i maven, mens et bølgemaskineri med jævne mellemrum skaber illusionen af lune bølgeskvulp et sted under varme himmelstrøg. Illusionen følges op af meget store vinduer i loftet og de mange tropiske dekorationer, der leder tankerne hen på varme solrige sandstrande.

Børnene kan boltre sig i den store børnepool med ekstra varmt vand, 2 vandrutschebaner og legedyr, mens de voksne nyder en omgang massage i badelandets boblebade eller få varmet kroppen godt igennem i saunaen.

Aktiviteter
Udover badelandet byder Lalandia på sjov af enhver slags. Kids in Space er en populær klatreborg, der er indrettet som en rumstation for børn. Rumstationen sætter fantasien og ”rejselysten” i gang hos de små. På underholdningstorvet bliver børnene underholdt af Niels Plys, Lalandias velkendte tryllekunstner og ballonklovn, og de to aber Monky Tonky og Maja.

For de lidt større børn og barnlige sjæle kan det anbefales at bruge et par timer i bowlingcentret eller benytte sportshallen, hvor der spilles badminton, bordtennis, håndbold og basket. Derudover er der fitnesscenter, massage og solarier. Man kan også vælge at kaste sig over bueskydning, indendørs minigolf og tennis, hvis der er her ens interesser ligger. For godt et år siden åbnede Lalandia desuden en 1000 m2 indendørs isskøjtehal, som kan benyttes året rundt. Udenfor er Lalandias golfbane i sig selv en naturoplevelse. Golfbanen består af 9 huller, driving range, indspils- og putting green. Er man af den overbevisning at ferie ikke er lig med sved på panden, kan man nøjes med et slag billard, pool eller et dartspil.

Feriehuse
Lalandia kan sagtens besøges for en enkelt dag, men hvis man vil nå at opleve alle de spændende aktiviteter, kan man med fordel leje et af de tilstødende feriehuse i en periode. Der er feriehuse til enhver families behov og hvert hus har egen terrasse tæt ved grønne områder med legepladser og sportsaktiviteter. Når man lejer et feriehus i Lalandia har man helt automatisk fri adgang til badelandet og diverse børneaktiviteter. Når sulten melder sig er der ikke langt til restauranter og spisesteder for enhver smag og pengepung. Vælg for eksempel den klassiske steak-restaurant Ferdinand Steakhouse med saftige bøffer eller Mama’s, der byder på en speciel candle-light atmosfære, hvor man kan vælge mellem mere traditionelle retter.

Læs mere om de forskellige aktiviteter, samt leje af hus på www.lalandia.dk.


Skrevet 10. juli 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Mádara
 Dermalogica
 Redgreen
 Evolve Organic Beauty
 Cottonfield
 Weleda
 Andre artikler
Opera i det fri og Kongelig sommerballet 2020
Igen i år drager både tåspidssko og fantastiske stemmer ud i det danske sommerland...
Læs mere
Mikkel og den kolde hvide verden
I et helt nyt foredrag giver Mikkel Beha et indblik i familiens nyeste rejseeventyr, hvor kursen...
Læs mere
Stå fast
Tag nej-hatten på, fyr coachen og gå en tur i skoven eller i teatret...
Læs mere
CHART Design 2019
CHART Design samler de bedste nordiske designgallerier og nye spirende design studios indenfor samtids- og unika-design...
Læs mere
Rod Stewart spiller i Boxen
I forbindelse med udgivelsen af sit 30. studiealbum Blood Red Roses, tager Rod Stewart på turné...
Læs mere
Hella Joof - Om Lykke
Ikke kun som skuespiller, filminstruktør og forfatter ligger Hella Joof højt på skalaen over popularitet...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds